Logo


Et logo er mere end flotte former og farver, der er sat sammen. Hos Creative ZOO ser vi logoet som din virksomheds stempel, og derfor skal det kunne rumme hele din virksomhed.
Vi ved, at et logo taler, og derfor skal et logo selvfølgelig fortælle og signalere din virksomhed. For at kunne designe logo skal vi kigge både ind og ud. Vi skal finde ind til kernen af virksomheden, og vi skal se ud på konkurrenterne og markedet. Det er her, vi finder ud af, om logoet skal have et glimt i øjet, være corporate eller måske blæret.

Et godt logo tåler at blive knust


Alle de logoer, vi designer, skal bestå en afgørende test. Det skal smadres og brækkes i småstykker. Kan det afkodes, at småstykkerne er fra din virksomheds logo, så er logoet good to go.

Det er sjældent, at udviklingen af et logo kan stå alene. Som oftest er logoudvikling en del af udviklingen af en visuel identitet.
”Det er min erfaring, at hvis dit produkt har det rigtige visuelle udtryk, så er du foran dine konkurrenter. Du kan have et nok så godt produkt, men har du ikke et professionelt look, så er du bagud.”
Michael Bønnelykke, medejer af STREET COFFEE
”Logoet er selve symbolet på din virksomhed, og hvis du ønsker at signalere professionalisme og kvalitet, skal dit logo også gøre det. Derfor er det vigtigt, at logoet er professionelt udført.”
Hanne Wick, Kommunikations- og iværksætterrådgiver

Se eksempler logo-designs af Creative ZOO:

Økologisk Landsforening - I Love Øko

Creative zOO har designet det nye logo til Woodland

Hvordan bliver et logo til?

Creative ZOO har udviklet den visuelle identitet til Bytelab, der tilfører IT-virksomheden designværdi - med fokus på bilkøber og rådgiveren.

Bytelab

Sundmolehusene i Københavns Nordhavn har fået en visuel identitet, der matcher de værdier som byggeriet står for. Creative ZOO har udarbejdet den eksklusive og maritimt inspirerende identitet.

IPOSOL

Creative ZOO har designet en ny visuel identitet til Idealhuse, der bl.a. omfatter et nyt, dynamisk logo.

Idealhuse

Frederiks Plads i Aarhus har fået en visuel identitet, der matcher de værdier, byggeriet står for. Creative ZOO har udarbejdet den eksklusive og royalt inspireret identitet.

Frederiks Plads

Kontakt os, hvis du vil have essensen af din virksomhed omsat til farver og former, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Jesper Vorre er Creative ZOOs Chief Designer.
Jesper Vorre
Chief Designer
+45 52 100 504
jv@czoo.dk