Skrifttyper


På den ene side har en skrifttype ét klart formål - nemlig at aflevere et budskab på en letlæselig og forståelig måde. På den anden side er der et enormt, ofte uudnyttet, brandpotentiale gemt i den rette skrifttype.
Når statsmænd, filmstjerner og andre betydningsfulde mennesker optræder for offentligheden, sker det ofte i skræddersyet tøj. På den måde er deres fysiske fremtræden med til på diskret vis at understrege deres personlige branding. På samme måde kan man sige, at en specialfremstillet skrifttype kan være med til at give din virksomhed brandmæssig X-faktor.

Hvad kan du bruge en specialfremstillet skrifttype til?

En specialfremstillet skrifttype er et utrolig kraftfuldt brandingelement. Den er der stadig, når logoet er fraværende, og selv når brandfarverne fjernes, står den tilbage som eneste visuelle afsender af dit brands værdier.

Derfor bør du have lige står stor opmærksomhed for brugen af din skrifttype som på dit logo. Det gælder også i udviklingen af skrifttypen. 
Skrifttypen har genkendelige karaktertræk.

Hvad kan du bruge os til?

Vi udvikler skrifttyper helt fra bunden. Ligesom når vi udvikler et nyt logo. Med indsigt i markedsposition, målgrupper og strategiske visioner kan vi skabe en skrifttype, som passer perfekt til dit brand.

I dag skal en skrifttype fungere på et hav af medier og kanaler - både på stort og småt print, i den digitale verden og på storskærme, hjemmesider og smartwatch displays. Dette stiller enorme krav til skrifttypen – dertil kan komme behovet for ikoner, specialtegn, sprogsnit eller teknologiske krav – hvilket du har fuld kontrol over med din egen specialfremstillet skrifttype. Du kan sige, at vi lærer brandet at kende og tager de rigtige mål, før vi går i gang med at skabe brandets helt egen, unikke skrifttype.

Udforsk vores arbejde med skrifttypedesign:

Creative ZOO har designet en unik skrifttype, der styrker og forener Garrets og Seastar i deres fusion.

Garrets

Creative ZOO

Skrifttyper har været igennem en større udvikling. Vi sætter her både nørden og dummiens ord på udviklingen.

Skrifttyper

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvad en specialdesignet skrifttype kan gøre for dig.

Jesper Vorre er Creative ZOOs Chief Designer.
Jesper Vorre
Chief Designer
+45 52 100 504
jv@czoo.dk