Aarhus Teater
Sæsonprogram 16/17


Creative ZOO har gentænkt og nytænkt Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/17 og givet dem et klart udtryk på tværs af forestillinger. Creative ZOO har gentænkt og nytænkt Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/17 og givet dem et klart udtryk på tværs af forestillinger.
Error
I udviklingen af skrifttypen AT Theatrum har Creative ZOO ladet sig inspirere af den gamle teater bygnings former I udviklingen af skrifttypen AT Theatrum har Creative ZOO ladet sig inspirere af den gamle teater bygnings former
Aarhus Teaters skrifttype er inspireret af bygningen former og buer og tagets hældninger.
Bogstaverne er inspireret af teaterets gamle bygning og dets hældning på taget og karakteristiske former og buer på vinduerne. Bogstaverne er inspireret af teaterets gamle bygning og dets hældning på taget og karakteristiske former og buer på vinduerne.
Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/2017 er en tryksag på knap 1 meter. Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/2017 er en tryksag på knap 1 meter.
Skrifttypen findes udelukkende i versaler og numre. Det gør den karakteristisk og læsbar. Skrifttypen findes udelukkende i versaler og numre. Det gør den karakteristisk og læsbar.
Skrifttypen AT Theatrum giver Aarhus Teater er tydeligt udtryk på tværs af deres mange forestillinger
Hvad gemmer sig bag?
Vi valgte den helt rene, gule forside med det udstansede A. Det skaber opmærksomhed nysgerrighed, da man kan ane, at der gemmer sig noget inde bag A’et.

Den nye åbenhed bliver også understøttet med behind-the-scene billeder inde i sæsonprogrammet og med folde-ud siderne, der viser hele ensemblet og den gamle bygning i et nyt lys.

Som bonusinfo kan vi fortælle, at tryksagen i udfoldet tilstand er næsten en meter bred.

Skrifttypen bruges igennem hele Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/2017 Skrifttypen bruges igennem hele Aarhus Teaters sæsonprogram 2016/2017
Afsenderen træder frem i rampelyset

Skrifttypen indrammer teatrets sjæl ved at være dramatisk, underholdende og fascinerende, og så får den Aarhus Teater til at stå som tydelig afsender. Det kan du blandt andet se herunder, hvor skrifttypen skaber sammenhæng mellem forestillingerne.

Creative ZOO har også designet forestillingsbilledet til Medea, hvor skrifttypen AT Theatrum også bruges og skaber en klar rød tråd til Aarhus Teater Creative ZOO har også designet forestillingsbilledet til Medea, hvor skrifttypen AT Theatrum også bruges og skaber en klar rød tråd til Aarhus Teater
Skrifttypen AT Theatrum bruges på forestillingsbilledet Skrifttypen AT Theatrum bruges på forestillingsbilledet
Holdet bag
Charlotte Kousgaard er art director hos Creative ZOO.
Charlotte Kousgaard
Art Director
+45 38 400 508
ck@czoo.dk
Jesper Vorre er senior art director hos Creative ZOO.
Jesper Vorre
Senior Art Director
+45 38 400 504
vorre@czoo.dk
Levi Dørken er projektleder hos Creative ZOO.
Levi Doerken
Project Manager
+45 38 400 517
+45 40 338 540
levi@czoo.dk
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Art director & Partner
+45 20 265 808
sune@czoo.dk
Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig. Ring gerne først
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Copywriter & Partner
+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Lignende projekter