czoo

Magasindesign


Magasinets design fremelsker/understøtter fortællingen – både den overordnede og den enkeltstående. Derfor handler magasindesign ikke så meget om æstetik som om, hvordan du får budskaberne tydeligst frem

Et magasins design er en helt afgørende del af magasinets identitet. Det rette visuelle udtryk er både med til at give dig en stemme i målgruppen, med til at signalere tilhørsforhold og med til at formidle historierne. Det handler altså ikke bare om indpakning af historier, men om hvordan man får både den overordnede og de enkelte historier frem.


Det er derfor Euroman, Hjemmet, Skalk og Ræson ikke ligner hinanden.


Hvorfor har du brug for magasindesign?

Hvis du har et magasin, har du også et design. Uanset om du har tænkt over det eller ej.


Men du er nødt til at tænke over designet, for det er som nævnt med til at give dig din stemme og din position, og det er afgørende for, at du får fortalt de historier, du gerne vil. Du skal altså tage stilling til, hvorfor magasinet eksisterer, hvem målgruppen er, hvilke historier, der skal fortælles, hvilken position, der skal indtages (Er I vismanden, rebellen eller …?) og så videre – og så sikre, at du har et design, der matcher.


Det vigtigste er selvfølgelig, at dit magasin bliver set, læst og holdt af. Derfor skal du tænke over, hvordan det ser ud, og hvordan det visuelle fremelsker dine fortællinger.


Hvordan kan vi hjælpe dig med magasindesign?

Vi designer magasiner – og visuelle identiteter, logoer, hjemmesider, plakater, annoncer, billeder, animationsfilm og meget mere. For os handler design ikke om æstetik men om at skabe orden i kaos, og du får altså ikke kun erfaring med magasindesign men også med strategi, branding, reklame, digitale medier osv.


Eller med andre ord: Vi sætter designet ind i en strategisk ramme, så det understøtter jeres position og ambitioner. Det er med 99 % sikkerhed flot (for det er sjældent, at et grimt design er det rigtige), men det vigtigste er, at det giver mening.


Vi kan både (re)designe et magasin fra bunden, håndtere den fulde opgave med opsætning af de enkelte magasiner og være sparringspartner i forhold til mindre, løbende designgreb. Vi kan altså både skabe nyt og eksekvere på de linjer, der er lagt.


Læs mere om udvikling af magasiner og magasinproduktion.


Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Creative ZOOs arbejde med magasiner:

Redesign af lægeforeningens ugeskrift er placeret side om side på et bord, og øverste højre hjørne ses her med overskrift og tekst.

Ugeskrift for Læger – Når redesign og faglighed går hånd i hånd

Teknisk Landsforbund - Teknikeren Redesign

Økologisk Landsforening – Udvikling, sparring og samarbejde

Aarhus Universitet, Erhverv og Innovations nye magasin, produceret af Creative ZOO.

Aarhus Universitet – Erhverv og Innovation Magasin

Deltag i vores webinar og bliv klogere på redaktionel kreativitetstid - hvordan du får og bruger den

Webinar: Mere kreativitetstid på redaktionen

Samarbejde med Gymnasieskolen belønnes med Red Dot Design Award

Creative ZOO indledte et samarbejde med Arkitektskolen om udviklingen af et redaktionelt koncept, et magasin, til at formidle deres arbejde med kvalitet.

Arkitektskolen Aarhus

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi får dit magasins design til at tale til både hjerte og hjernen - så magasinet ses, og så det bliver læst