czoo

Luxaflex
Digitalt salgsværktøj


Luxaflex har med deres nye salgsstrategi stillet skarpt på synergien mellem dem og en boligudvikler. Luxaflex har med deres nye salgsstrategi stillet skarpt på synergien mellem dem og en boligudvikler.
Se mere
Luxaflex ønskede at sparke døren ind til boligprojekter, og derfor udviklede Creative ZOO en salgsstrategi, der fik dem ind på det nye marked.

Gardinproducenten Luxaflex har hovedsagligt beskæftiget sig med business to consumer, men så en åbning og mulighed i boligprojekter. I dagens boligprojekter er trenden vinduer fra loft til gulv, som lukker lyset ind, men boligkøberen har brug for at kontrollere og regulere lyset. Det tilbyder Luxaflex med deres skræddersyede gardiner.

Creative ZOO udviklede og designede en salgsstrategi, som stiller skarpt på synergien mellem Luxaflex og en boligudvikler. Salgsstrategien er materialiseret i form af en Powerpoint, som Luxaflex kan bruge i deres møder med boligudviklere.

Kunde
Luxaflex
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Creative ZOO designede en salgsstrategi, som viser hvordan Luxaflex og boligudviklere kan bruge hinanden i et samarbejde. Creative ZOO designede en salgsstrategi, som viser hvordan Luxaflex og boligudviklere kan bruge hinanden i et samarbejde.

Dialog og samarbejde

Den nye Powerpoint bruger Luxaflex i dialogen med en boligudvikler. Den viser og forklarer, hvordan Luxaflex og boligudviklere kan bruge hinanden i et samarbejde.

Holdet bag

Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director
Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har lavet digital forretningsudvikling for NGI - bygget på strategi og indsigt.

NGI BOPP

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Vil du også have udviklet et salgsværktøj? Så kontakt Morten for en uformel snak om, hvad Creative ZOO kan gøre for dig.