czoo

Indsigt


At planlægge fremtiden uden indsigt er som at planlægge en rejse uden at vide, hvor du er, og hvordan verden omkring dig ser ud. Vil du skabe forandring, må du vide, hvor både du og dine interessenter er i dag.

Indsigt handler grundlæggende om at lytte til din målgruppe – fx kunder, leverandører og samarbejdspartnere - og forstå deres behov og ønsker. Indsigt giver dig altså viden om både udfordringer, potentialer og opgaver.


Hvad kan du bruge indsigt til?

Indsigt giver dig kort sagt viden og vished om, både hvad du ved, og hvad du ikke ved – samt mulighed for at agere derefter. Indsigten bruger du altså til fra start af at ramme plet med det, du gør.

Vejen til indsigt kan synes lang og snørklet i en travl hverdag. Men det behøver den ikke at være. Indsigt kan skabes i mange former og på mange måder, og tiden er som regel givet godt ud i den sidste ende.


Hvordan kan vi hjælpe dig med indsigt?

Vi bygger altid vores løsninger på indsigt, og vi benytter mange forskellige værktøjer til at skaffe den tilstrækkelige viden. Og så udbygger vi altid indsigterne med vores anbefalinger på baggrund af dem, så du får både det rå materiale og en kvalificeret analyse.

Vi kombinerer altså viden fra fx spørgeskemaer, fokusgrupper, undersøgelser, rapporter, interviews, interne dokumenter og/eller workhops med vores egen erfaring og faglighed, så du får det bedst mulige afsæt for dit videre arbejde.

Læs mere om, hvordan vi udvikler en stærk mediestrategi, finder ind til virksomhedens tone of voice eller implementerer din kommunikationsstrategi.

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Se eksempler på cases, hvor Creative ZOO har lavet indsigt: 

Tivoli Friheden har i samarbejde med Creative ZOO udarbejdet analyse og indsigt.

Tivoli Friheden

Creative ZOO har udarbejdet en kampagne for UngiAarhus. Billederne er autentiske og af unge i Aarhus Kommune.

UngiAarhus

Creative ZOO har ageret sparringspartner for TRANSLYFT og været med gennem hele strategiprocessen og styret de forskellige faser.

Translyft

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvordan vi kan øge din indsigt og optimere din strategi.