czoo

Viborg Museum
Magasin


Viborg Museum havde brug for et prospekt, der fangede fondenes opmærksomhed. Creative ZOO designede et magasin med et stærkt visuelt udtryk. Viborg Museum havde brug for et prospekt, der fangede fondenes opmærksomhed. Creative ZOO designede et magasin med et stærkt visuelt udtryk.
Creative ZOO har designet et anderledes og opsigtsvækkende prospekt til Viborg Museum. Creative ZOO har designet et anderledes og opsigtsvækkende prospekt til Viborg Museum.


"Viborg Museum har oplevet Creative ZOO som en særdeles kompetent og professionel samarbejdspartner. Creative ZOO har tilført vores ansøgningsmaterialer til fonde en visuel form, som har været afgørende for vores muligheder for at komme i dialog med fondene.”

Brian Wiborg, museumschef ved Viborg Museum


Prospektet om det nye Viborg Museum er bygget op omkring en stærk fortælling om museets nye vision og drømme. Prospektet om det nye Viborg Museum er bygget op omkring en stærk fortælling om museets nye vision og drømme.
Med en æstetik forside pirrer Viborg Museums prospekt til modtagerens nysgerrighed. Med en æstetik forside pirrer Viborg Museums prospekt til modtagerens nysgerrighed.
Prospektet, der skal få fonde til at investere i det nye Viborg Museum, har et stærkt visuelt udtryk samt fortælling. Prospektet, der skal få fonde til at investere i det nye Viborg Museum, har et stærkt visuelt udtryk samt fortælling.

Holdet bag

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Mille Bækkel Madsen er Senior Media Advisor hos Creative ZOO.
Mille Bækkel Madsen

Senior Advisor
Concept & editorial strategy

+45 31 20 27 12
mm@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har designet et magasin til Ceres Byens nye beboere - fra idé til produktion og færdigtrykt magasin.

A. Enggaard - Ceres Byen

Læserundersøgelse for Danske Fysioterapeuters medlemsmagasin

Danske Fysioterapeuter

Creative ZOO indledte et samarbejde med Arkitektskolen om udviklingen af et redaktionelt koncept, et magasin, til at formidle deres arbejde med kvalitet.

Arkitektskolen Aarhus

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil formidle din fortælling på en anderledes og opsigtsvækkende måde. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.