czoo

Ceres Byen
Magasin


Creative ZOO har designet en velkomstmagasin til Ceres Byens nye beboere, der byder dem velkommen og fortæller historien om den gamle Ceres grund. Creative ZOO har designet en velkomstmagasin til Ceres Byens nye beboere, der byder dem velkommen og fortæller historien om den gamle Ceres grund.
Se mere
Forestil dig, at du har købt en lejlighed ud fra tegninger og visualiseringer - og i en bydel, der først er ved at blive bygget. Hvordan får du følelsen af 'et hjem'?
Creative ZOO fik til opgave at byde Ceres Byens nye beboere velkommen. Mange steder er løsningen et par flasker vin, håndklæder eller lignende. Men i Ceres Byen var det vigtigt at give indflytterne en fornemmelse af, hvad det er for en historisk bydel og et miljø, de bliver en del af, og som skabes mens Ceres Byen bliver befolket. Magasinet tager beboerne med på en rejse gennem Ceres Byens unikke historie fra bryggeri til bydel. Derudover tager det også de nye beboere rundt i nabolaget, hvor de møder deres kommende naboer og baghavens unikke og skjulte steder.
Kunde
A. Enggaard
Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Magasinet rummer 68 sider og beretter om det liv der engang blev levet på Ceres grund, og det liv der skal leves i Ceres Byen. Magasinet rummer 68 sider og beretter om det liv der engang blev levet på Ceres grund, og det liv der skal leves i Ceres Byen.
I magasinet kan Ceres Byens beboere møde deres naboere, som både er unge, gamle og studerende på VIA. I magasinet kan Ceres Byens beboere møde deres naboere, som både er unge, gamle og studerende på VIA.
Magasinet bruger Ceres Byens visuelle identitet som trækker streger tilbage til Ceres Bryggeriet, øl og Aarhus Å, som Creative ZOO også har designet. Magasinet bruger Ceres Byens visuelle identitet som trækker streger tilbage til Ceres Bryggeriet, øl og Aarhus Å, som Creative ZOO også har designet.
I magasinet kommer Ceres Byens beboere med på en rejse gennem tiden - fra den gamle Ceres grund til Ceres Byen i dag. I magasinet kommer Ceres Byens beboere med på en rejse gennem tiden - fra den gamle Ceres grund til Ceres Byen i dag.
I magasinet er der indlagt pauser, så læseren har mulighed for at fordybe sig og gå til og fra. I magasinet er der indlagt pauser, så læseren har mulighed for at fordybe sig og gå til og fra.
I magasinet beskriver Daniel van der Noon sin tid i Ceres Byen, hvor han havde atelier i de gamle bevaringsværdige bygninger. I magasinet beskriver Daniel van der Noon sin tid i Ceres Byen, hvor han havde atelier i de gamle bevaringsværdige bygninger.
A. Enggaard beskriver byggeprocessen og hvordan den gamle Ceres grund forvandles til Ceres Byen. A. Enggaard beskriver byggeprocessen og hvordan den gamle Ceres grund forvandles til Ceres Byen.

Et magasin med luft og pauser

I magasinet er der luft - både indholdsmæssigt og designmæssigt. Det er et bevidst valg, fordi det giver læseren pauser. Det gør også, at læseren enten kan fordybe sig i magasinet på én gang eller gå til og fra og ikke mindst starte ved den historie, læseren finder mest interessant.
Bomærket på forsiden af magasinet til Ceres Byen er præget, som giver en enkel forside. Bomærket på forsiden af magasinet til Ceres Byen er præget, som giver en enkel forside.
Magasinet fortæller historien om det gamle Ceres Bryggeri og den lukkede Ceres grund. Magasinet fortæller historien om det gamle Ceres Bryggeri og den lukkede Ceres grund.

Holdet bag

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Lignende projekter

Læserundersøgelse for Danske Fysioterapeuters medlemsmagasin

Danske Fysioterapeuter

I Aarhus Teaters sæsonprogram 2017/2018 gemmer sig konstant overraskelser, der udfordrer dig til at se alt på ny

Aarhus Teater program 2017/2018

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Er du blevet lun på et magasin som Ceres magasinet? Så kontakt Marie til en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.