czoo

Arkitektskolen Aarhus
Magasin


Arkitektskolen Aarhus havde brug for Creative ZOO til at få formidlet deres arbejde med kvalitetssikring af deres fem kvalitetsambitioner. Arkitektskolen Aarhus havde brug for Creative ZOO til at få formidlet deres arbejde med kvalitetssikring af deres fem kvalitetsambitioner.
Se mere

Creative ZOO og Arkitektskolen Aarhus indledte et samarbejde om udviklingen af et redaktionelt koncept: Et magasin til at formidle arbejdet med kvalitet til medarbejderne.

Arkitektskolen Aarhus kontaktede Creative ZOO med et ønske om at få formidlet arbejdet med kvalitetssikring på en ny og inspirerende måde. På Arkitektskolen Aarhus er kvalitet noget, de arbejder med og stræber efter hver eneste dag, men de ville gerne synliggøre arbejdet frem mod en forestående institutionsakkreditering, hvor skolens kvalitetssystem kontrolleres.

Kvalitetsambitioner fremfor pligtstof

Resultatet er blevet et magasin, der skiller sig ud: Et magasin, der formidler kvalitetsprogrammet gennem billeder, ord og lækkert design. Det kan både give en grundlæggende forståelse for skolens kvalitetsarbejde, fx til nye medarbejdere, og inspirere til at dykke længere ned i stoffet.

Magasinet behandler visionen fra flere vinkler og niveauer og omfatter også skolens fremtidsudsigter, og hvad man kan forvente. Magasinet er kommunikation, som foregår i øjenhøjde og har et stærkt visuelt udtryk.

Kunde
Arkitektskolen Aarhus
Ydelser


Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Creative ZOO har designet et anderledes og opsigtsvækkende magasin om Arkitektskolens arbejde med kvalitet. Creative ZOO har designet et anderledes og opsigtsvækkende magasin om Arkitektskolens arbejde med kvalitet.
Magasinet behandler skolens visioner fra flere vinkler og niveauer. Det omhandler også skolens fremtidsudsigter og hvad man kan forvente. Magasinet behandler skolens visioner fra flere vinkler og niveauer. Det omhandler også skolens fremtidsudsigter og hvad man kan forvente.


Fælles sprog, blik og forståelse

Creative ZOO tog udgangspunkt i Arkitektskolens designmanual for at gøre det faglige stof visuelt indbydende at dykke ned i. Faglige modeller har fx fået en designmæssig skønhedsbehandling, og der er samarbejdet om at skabe et fælles sprog for og tilgang til kvalitet.

”Det har været en spændende proces at udvikle og designe kvalitetsmagasinet. Magasinformatet kan bruges til mange ting, og hér er det at få det faglige stof til at være visuelt indbydende og samtidigt fremstå med en seriøsitet og respekt for skolens udtryk og ambitioner."

Fortæller Marie Bysted-Sandberg, Managing Partner Ved Creative ZOO, om arbejdsprocessen. 


Har du lyst til at læse mere om, hvorfor vi elsker magasinet og dets mange muligheder, så læs mere om magasinet.


Creative ZOO tog udgangspunkt i Arkitektskolens designmanual, for at gøre det faglige stof indbydende at dykke ned i. Creative ZOO tog udgangspunkt i Arkitektskolens designmanual, for at gøre det faglige stof indbydende at dykke ned i.
Magasinet formidler kvalitetsprogrammet gennem billeder, ord og lækkert design. Det er med til at give en grundlæggende forståelse for  og overblik over skolens kvalitetsarbejde, samt sikre at medarbejderne er inspireret til at holde sig opdateret. Magasinet formidler kvalitetsprogrammet gennem billeder, ord og lækkert design. Det er med til at give en grundlæggende forståelse for  og overblik over skolens kvalitetsarbejde, samt sikre at medarbejderne er inspireret til at holde sig opdateret.

Holdet bag

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Signe Schmidt er senior projektleder hos Creative ZOO.
Signe Schmidt

Senior Project Manager
+45 61 77 02 32
ss@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har designet et magasin til Ceres Byens nye beboere - fra idé til produktion og færdigtrykt magasin.

A. Enggaard - Ceres Byen

Læserundersøgelse for Danske Fysioterapeuters medlemsmagasin

Danske Fysioterapeuter

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil formidle dit arbejde på en anderledes og opsigtsvækkende måde. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.