czoo

Indholdsproduktion


Som eksterne skribenter hjælper vi med at udvikle og vinkle historierne, så de bliver forankret i organisationen eller virksomhedens strategi. Vi skaber resultater og giver dig ro i maven.

Alle organisationer og virksomheder rummer gode historier; historier, der er aktuelle, sensationelle, unikke og helt igennem fantastiske. Men mange historier ser ikke dagens lys, trods deres enorme potentiale. Og det er hér, en ekstern indholdsleverandør kommer til sin ret. Vi kan nemlig hjælpe med at finde historierne, få dem til at leve og arbejde for dit brand, så du kan prioritere andre opgaver. 


Hvordan kan vi som tekstforfattere hjælpe dig?

Ingen kender jeres organisation eller virksomhed bedre end jer. Men netop derfor kan det være svært at se det unikke og fantastiske, fordi det måske er hverdag for jer. Vi kan se de historier, I ikke selv kan og vinkle dem, så I når ud til jeres relevante målgrupper. Hos Creative ZOO sikrer vi det strategiske, taktiske og operationelle. Det betyder, at vi kan hjælpe jer med at lægge de overordnede planer, sikre at de bliver eksekveret og stå for produktionen. Vi kan eksempelvis levere sparring og ideer eller guide jeres kanalvalg, så den gode historie får den rette form – måske er det tekst, måske er det billede, måske er det video, måske er det lyd. Og så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med at skrive og producere historier fra bunden samt yde korrekturlæsning på allerede eksisterende materiale.


Helt konkret kan vi fx fungere som jeres indholdsproducenter på sociale medier, magasin, hjemmesiden, PR og meget mere. 

Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med indholdsproduktion.