czoo

Byg en playbook til dine sociale medier


Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden. Kom på kursus hos Creative ZOO og få en faglig saltvandsindsprøjtning. Vi kigger på indhold, der løfter sig over strømmen. Vi deler viden. Vi kigger indad – og ud i verden.
Se næste artikelSe mere

Få de nødvendige værktøjer til at udvikle din helt egen Social Media Playbook, der sætter klare og effektive retningslinjer for den daglige udvikling, produktion og publicering af indhold på sociale platforme.

Kursus - September, Creative ZOO

I det digitale landskab, hvor nye platforme og best practises konstant ændres, kan det være svært at vide, hvor man skal fokusere, og hvad man skal prioritere. Det er sjældent, man har ressourcerne til at følge med og dække hele vejen rundt. Dem, der arbejder professionelt med sociale medier og dagligt jonglerer med indholdsudvikling, ved godt, at den hektiske hverdag ofte kan føre til hurtige, halve og uovervejede løsninger.

I dette kursus stopper vi op, puster ud og tager et kig udefra. Her opnår du en dybere forståelse af, hvorfor du er aktiv på netop jeres udvalgte kanaler, og hvordan du kan udnytte deres unikke styrker med det rigtige formål. Vi hjælper dig med at lægge grundlaget og bygge videre, så du kan prioritere dine ressourcer, hvor de gør mest gavn samt effektivisere udviklingen og produktionen af indhold, så det stadig kan versioneres på tværs af kanaler.

Over to intensive kursusdage vil vi arbejde med:

Opbygningen af en Social Media Playbook: Her læres hvordan man udarbejder værdibaserede og operationelle guidelines, der kan anvendes konsekvent på tværs kanaler.

Strategisk Kanalvalg: Man skal forstå vigtigheden af at vælge de rette kanaler i forhold til formålet, og hvordan hver kanal kan opfylde specifikke funktioner i kommunikationsstrategien.

Kreativ indholdsudvikling og versionering: Teknikker til effektivt og struktureret at udvikle, planlægge og producere kvalitetsindhold- og formater, der er tilpasset de enkelte platforme og målgrupper.

Effektiv Ressourcestyring: Her identificeres, hvordan man bedst muligt kan allokere sine ressourcer og definere kompromiser for at opnå størst mulig effekt.

Målet er, at deltagerne forlader kurset med en værktøjskasse fuld af ideer og fremtidsplaner – og med et dokument, der allerede er under udfoldelse og kan blive til en Social Media Playbook; en Playbook, der kan lette, styrke og effektivisere processen og outputtet i deltagernes indsats med sociale medier.

Datoer

Torsdag d. 12 september kl. 12-16

Torsdag d. 19 september kl. 12-16

Sted

Creative ZOO

Ceresbyen 65B

8000 Aarhus

Pris

7.500 kr. pr. deltager (eks. moms)

OBS: Er du ansat i en virksomhed, der er en del af Pressens Uddannelsesfond? Så kan/skal du tilmelde dig kurset via Mediernes Efteruddannelse og få støtte til deltagelsen.

Og det med småt: Vi fremsender en faktura efter tilmelding. Ved afmelding til kurset inden for 14 dage før første kursusdato opkræves et afbudsgebyr på 2.500 kr. Ved afmelding tidligere end dette refunderes den fulde pris.

Tilmeld dig til kurset

* indicates required
Andre seminarer
Mathias Titelbech er Copywriter hos Creative ZOO
Mathias Titelbech

Copywriter
+45 60 73 72 35
mt@czoo.dk

Underviser på kurset

Mathias har i flere år arbejdet med tværmedielle metoder, både teoretisk og i sin gang i både medie- og bureaubranchen. Her har han udviklet og produceret tekst, indhold og koncepter på tværs af organiske og betalte kanaler med særlig fokus på sociale medier og internetkultur. Mathias har i den sammenhæng skabt indhold og tværmedielle kampagner for fx Danmarks Radio, TV2 Lorry, DSB, Mikkeller, Medierådet og Aalborg Universitet.

I dag hjælper Mathias virksomheder med at øge kreativiteten i indsatsen på sociale medier og med at gøre strategier og planer til faktiske handlinger og resultater.