czoo

A. Enggaard
Website


A. Enggaard har fået en ny hjemmeside, der matcher deres DNA og markedsposition. A. Enggaard har fået en ny hjemmeside, der matcher deres DNA og markedsposition.
Se mere

Creative ZOO og A. Enggaard havde allerede et mangeårigt samarbejde på bagen, da de besluttede sig for, at tiden var kommet til, at A. Enggaard skulle have nyt website. 

A. Enggaard er en af Danmarks største entreprenører og ejendomsudviklere. De løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede udviklingsprojekter i hele landet.

Kunde
A. Enggaard
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Ceres Panorama - Illustrationen er en del af den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til A. Enggaard. Ceres Panorama - Illustrationen er en del af den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til A. Enggaard.

opgave

Ingen eksekvering uden indsigt

Før vi påbegyndte det designmæssige arbejde med websitet, holdte vi et opstartsmøde med A. Enggaard, hvor vi klarlagde deres ambitioner og fastlagde retningen. A. Enggaard ønskede bl.a. et website, de selv kunne overtage tøjlerne på fremover. Det betød, at der var behov for et par webmasterkurser hos Creative ZOO samt en medfølgende webmastermanual - Naturligvis med en supportaftale i baghånden med mulighed for at hente hjælp og sparring hos os.


Langebro - illustrationen er en del af det visuelle udtryk på A. Enggaards nye hjemmeside - udviklet og designet af Creative ZOO. Langebro - illustrationen er en del af det visuelle udtryk på A. Enggaards nye hjemmeside - udviklet og designet af Creative ZOO.

Løsning

Website med matchende DNA

A. Enggaards DNA afspejler sig i de farve- og fontvalg, der er truffet på websitet: Vi har bibeholdt A. Enggaard-farverne, ”blå” og ”himmel”, som er klassiske og signalerer stabilitet, men tilføjet mulighederne for at bruge farverne i forskellige mætningsgrader samt indført en ny font, inspireret af moderne arkitektur og solidt byggeri. Fonten og farverne er stærke identitetsmarkører, fordi de via designudtrykket fremhæver A. Enggaards karakter og personlighed, ligesom det også teksten, der bærer kernebudskaberne.

De De

Resultat

Ingen pral - masser af fakta

Med udviklingen af det nye website fulgte et vigtigt ansvar: A. Enggaard har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, de emmer af beskedenhed og ynder at være relativt ”usynlige”. Det var derfor altafgørende, at det nye website afspejlede det - i form af fx rene linjer og udlugning af al unødvendigt pral. I dag har A. Enggaard derfor et website, der fremhæver deres projekter, balancerer deres vigtige rolle på markedet og samtidigt ikke siger mere, end de ønsker og behøver.


Gå til A. Enggaards website
”Creative ZOO har givet vores website en tiltrængt makeover, som matcher A. Enggaards DNA og markedsposition, og samtidigt har de klædt os ordentligt på til fremtiden. Det betyder, at vores forskellige projekter i dag står i et velfortjent spotlight. Vores nye website er smart, uden at være FOR smart, naturligvis.”


Peter Thorsgaard, salgs- og udviklingschef, A. Enggaard.

Oversigt over A. Enggaards nye hjemmeside, som virksomheden fremover selv skal drifte - med en supportaftale fra Creative ZOO. Oversigt over A. Enggaards nye hjemmeside, som virksomheden fremover selv skal drifte - med en supportaftale fra Creative ZOO.

Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Rodkjær Event fået en visuel identitet, der matcher de værdier, bureauet står for. Creative ZOO har udarbejdet den farvestrålende og oplevelses-inspireret identitet.

Rodkjær Event

Lokalt Liebhaveri

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du har brug for et hjemmeside-univers, der matcher dit DNA og din position. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.