czoo

Lokalt Liebhaveri
Website


Creative ZOO har designet Lokalt Liebhaveris hjemmeside - fra visuelt univers til tekst og hjemmesidestruktur. Creative ZOO har designet Lokalt Liebhaveris hjemmeside - fra visuelt univers til tekst og hjemmesidestruktur.
Se mere

En liebhaverbolig skiller sig ud fra andre boliger. Den fortæller en unik fortælling og gemmer på finurlige detaljer og storslåede drømme – og det samme gør Lokalt Liebhaveris nye website.

Opgaven og udfordringen var at få Lokalt Liebhaveris nye website til at skille sig ud fra andre i mæglerbranchen. Derudover skulle websitet løftes til det ”næste niveau” gennem flere funktionaliteter og fungere som omdrejningspunktet for Lokalt Liebhaveris kommunikation.


Mere menneske end mursten
Websitet er meget mere end bare boliger. Creative ZOO har taget et nyt take på præsentationen af boligerne, som er centeret om følelser, drømme og ikke mindst menneskerne i boligerne. Det kommer bl.a. til udtryk gennem testimonials fra Lokalt Liebhaveris tilfredse kunder – noget der går igen gennem hele rejsen på siden.


På det nye website kommer liebhaverboligerne virkelig til sin ret i et univers, hvor boligerne får lov til at stråle igennem.


Resultatet er et

  • Enkelt dog omfattende website
  • Eksklusivt dog usnobbet website
  • Nytænkende men ikke for smart website
  • Detaljeorienteret men ikke en uoverskuelig website

Websitet er og udstråler Lokalt Liebhaveri.

Kunde
Lokalt Liebhaveri
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Lokalt Liebhaveri, der er brugervenlig samtidig med at den udstråler liebhaveri Creative ZOO har designet en hjemmeside til Lokalt Liebhaveri, der er brugervenlig samtidig med at den udstråler liebhaveri
Lokalt Liebhaveris nye hjemmeside indeholder en filtreringsmulighed, der gør boligerne overskuelige for brugeren. Lokalt Liebhaveris nye hjemmeside indeholder en filtreringsmulighed, der gør boligerne overskuelige for brugeren.
Lokalt Liebhaveris nye hjemmeside er selvfølgelig responsiv, så brugeren får en god oplevelse på både mobil, ipad og computer. Lokalt Liebhaveris nye hjemmeside er selvfølgelig responsiv, så brugeren får en god oplevelse på både mobil, ipad og computer.
Lokalt Liebhaveris hjemmeside er overskuelig på mobilen og giver brugeren de nødvendige oplysninger. Lokalt Liebhaveris hjemmeside er overskuelig på mobilen og giver brugeren de nødvendige oplysninger.

Holdet bag

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Rodkjær Event fået en visuel identitet, der matcher de værdier, bureauet står for. Creative ZOO har udarbejdet den farvestrålende og oplevelses-inspireret identitet.

Rodkjær Event

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Ny hjemmeside til entreprenørvirksomheden A. Enggaard

A. Enggaard

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du synes, at du kunne bruge en ny hjemmeside, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.