czoo

Website


Dit website er mere værdiskabende, end du tror. Hos Creative ZOO starter vi altid med at klarlægge strategien og hente indsigt, før vi bevæger os til udvikling og produktion af hjemmesiden.

Hos Creative ZOO betragter vi udvikling og vedligehold af websites som en del af digital forretningsudvikling. Derfor er et af vores mantraer også, at et web-projekt aldrig må starte som et IT-projekt. Det skal opfattes som et strategisk projekt, som skal understøtte din virksomhed eller organisations brand og bidrage til at forløse jeres strategi. Du ringer jo heller ikke til et byggefirma, inden du har haft arkitekten til at skabe visionen om det nye hus, der skal bygges – vel?


Hvordan får du det optimale ud af dit website?

Langt de fleste har i dag et website, men mange glemmer at stille sig selv spørgsmålet: Får vi nok ud af den? Hjemmesiden skal tease, drage, være vital, informativ og navigerbar. Og – vigtigst af alt – den skal være essensen af din virksomhed i ord, billeder, film og grafik. Et website kan være voldsomt værdiskabende: Du kan nå ud til tusindvis af mennesker, promovere dit arbejde, øge din troværdighed og synlighed, dyrke din tone of voice og udgive personligt content og meget mere. Men en hjemmeside kan også have enten ingen eller decideret negativ værdi, hvis du ikke tildeler den opmærksomhed og vedligeholdelse, den fortjener. Du kommer med andre ord ikke sovende til en succesfuld hjemmeside: Du skal løbende genoverveje dine KPI’er, personaer, SEO, funktionaliteten, brugerrejsen, trafikken, strategien, designet, kommunikationen etc.


Hvordan kan vi hjælpe dig med dit website?

Hos Creative ZOO handler forskellen på en vellykket og en fejlslagen hjemmeside primært om et valg af metode og proces. Derfor arbejder vi altid strategisk og systematisk med din hjemmeside: Hvis vi skal nå den ønskede position, skal vi vide, hvor du står – og hvor du vil hen, derfor er vores proces bygget på involvering og løbende evaluering. Vi identificerer dine forretningsmål og begrænsninger samt dine brugeres behov og udfordringer – bl.a. gennem workshops og brugerundersøgelser. Via wireframing og prototyping finder vi frem til den mest optimale løsning. Vi arbejder altid ud fra et design-princip om, at ethvert website skal understøtte og styrke brugeroplevelsen. Og vi arbejder tæt sammen med udviklerne – uanset om det er dit eget team eller en af vores tekniske partnere - når siden skal implementeres.


Læs mere om User Experience (UX) her.

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Se websites designet af Creative ZOO: 

Idealhuse

Muskelsvindfonden - Website

European Film College

Bytelab

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Creative ZOO har udviklet den visuelle identitet til BIG, Rune Kilden og Gehls ambitiøse boligprojekt på Aarhus Ø - AARhus.

Anpartsselskabet Kilden og Mortensen - AARhus i Aarhus

Creative ZOO har designet en visuel identitet til Sino Danish Center - SDC - som bygger bro mellem dansk og kinesisk kultur.

SDC

Rodkjær Event fået en visuel identitet, der matcher de værdier, bureauet står for. Creative ZOO har udarbejdet den farvestrålende og oplevelses-inspireret identitet.

Rodkjær Event

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du have et resultatskabende website, der skiller dig ud og gør dig stolt? Så kontakt Jesper.