czoo

Rodkjær Event
Website


Se mere

Kamæleoner, snabelfløjter og pingpong er dele af et unikt website, der sprudler af fest og kreativitet – akkurat som Rodkjær Event.

Rodkjær er et kreativt eventbureau, der skaber uforglemmelige oplevelser i alle former, størrelser og temaer. Derfor skulle bureauets nye website selvfølgelig være alt andet end kedelig og forudsigelig, men afspejle og formidle den unikke magi, Rodkjær tilbyder.

Kunde
Rodkjær Event
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Creative ZOO har lavet en video om Rodkjær Events mange begivenheder og store potentiale. Creative ZOO har lavet en video om Rodkjær Events mange begivenheder og store potentiale.
Kamæleonen er en del af Rodkjær Events nye visuelle identitet. Kamæleonen er en del af Rodkjær Events nye visuelle identitet.

Et website med tjubang

”Farverig” og ”festlig” er nøgleordene for det nye website, der emmer af pangfarver, animationer og konfetti. Sekskantede elementer er det gennemgående element, der skaber sammenhæng og identifikation på tværs af siden, og ind imellem skjuler sig overraskende elementer - som når medarbejderne får hat på og puster i snabelfløjte, når musepilen rammer dem. Også de grafiske elementer og teksten, der bevæger sig, mens man scroller på siden, er med til at skabe et levende og legende univers.

Oversigt over den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til Rodkjær Event. Oversigt over den nye hjemmeside, som Creative ZOO har designet til Rodkjær Event.

Ind til kernen, ud til kunderne

Sideløbende med udviklingen af Rodkjærs website, fandt eventbureauet ind til kernen af dem selv. Kamæleonen, der går igen i logoet og rundt om på hele websitet, repræsenterer den tilpasning, forandring og forvandling, eventbureauet tilbyder ift. oplevelsesdesign. Rodkjær har med andre ord fået et webunivers, der matcher den måde, de ser sig selv på, hvilket er afgørende i forhold til at formidle deres unikke leverance ud til kunderne.


Læs mere om vores ekspertise inden for design af websites, og se det fulde resultat af vores arbejde med Rodkjær Event på deres website.Kamæleonerne signalerer den omstillingsparathed og diversitet , som kendetegner Rodkjær Event. Kamæleonerne signalerer den omstillingsparathed og diversitet , som kendetegner Rodkjær Event.

Holdet bag

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Charlotte Kousgaard er Senior Designer og Editorial Lead hos Creative ZOO.
Charlotte Kousgaard

Senior Designer,
Editorial Lead

+45 28 25 64 72
ck@czoo.dk

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Ny hjemmeside til entreprenørvirksomheden A. Enggaard

A. Enggaard

Lokalt Liebhaveri

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du kunne bruge en ny visuel identitet, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.