czoo

User experience (UX)


En digital tilstedeværelse skal både være flot, funktionel og forretningsskabende.

User Experience (UX) handler om brugerens oplevelse af dit produkt, fx din hjemmeside, app, dit produkt eller dine tjenester. Der er med andre ord mange led og aspekter involveret i at skabe gode brugeroplevelser. Men med gennemtænkt UX-design er du et skridt foran, fordi du benytter viden om dine brugeres adfærd til at styrke din digitale tilstedeværelse – uanset branche eller behov.


Hvad kan du bruge UX til?

Det er ikke en nem opgave at skabe en god brugeroplevelse, men hvis du investerer de fornødne ressourcer i UX, giver det positiv afkast for din virksomhed på alle fronter. Når du prioriterer UX, så prioriterer du dine brugere, fordi du får deres synspunkt med fra starten af processen – og det betaler sig. Tag brugerne med på rejsen, så du minimerer risikoen i jeres digitale projekter, fx ved at undgå, at din nye website eller app ikke lever op til brugernes forventninger eller behov. Med gennemarbejdet UX-design sikrer du, at løsningen er testet på rigtige mennesker, inden du kaster webudviklingstimer i projektet.


Hvordan kan vi hjælpe dig med UX?

Hos Creative ZOO gennemfører vi analyser, interviews og tests, der sikrer, at I ikke kommer til at stå i en situation, hvor I skal lave afgørende ændringer på jeres produkt, efter det er fløjet fra reden. Vi beskæftiger vi os med hele paletten af UX; fra brugerundersøgelser og informationsarkitektur til user interface, wireframing og meget mere. Afhængende af dine behov tilpasser vi vores ydelser, så du – uanset om målet er flere besøgende, konvertering eller bedre kundeservice – får et design, der matcher dine brugere og din virksomhed.

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Se cases, hvor vi har lavet UX for kunden:

Idealhuse

Muskelsvindfonden - Website

European Film College

Bytelab

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Lokalt Liebhaveri

Rodkjær Event fået en visuel identitet, der matcher de værdier, bureauet står for. Creative ZOO har udarbejdet den farvestrålende og oplevelses-inspireret identitet.

Rodkjær Event

Creative ZOO har lavet digital forretningsudvikling for NGI - bygget på strategi og indsigt.

NGI BOPP

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du også sikre din virksomheds digitale udvikling og brugervenlighed gennem UX? Kontakt Jesper for en uformel snak om, hvad Creative ZOO kan gøre for dig.