czoo

Valdemars Have
Website


Se mere

Creative ZOO blev inviteret med om bord for at udfordre præsentationen af CASAs nye Aarhus-boliger. Kodeordene for det nye website var nytænkning, eventyr og overraskelser.

Nye boliger skyder op alle vegne i Aarhus – fra Aarhus Ø til Aarhus V. Det er en del af det, Aarhus Kommune kalder en fortætningsstrategi. I alt sin enkelthed går det ud på at skifte byens tomme grunde ud med boliger. Det forladte og ubrugte socialkontor på Valdemarsgade i Aarhus C var ingen undtagelse – kontoret skulle rives ned, og det horsensianske ejendomsselskab, CASA, skulle bygge 124 nye boliger.

Kunde
CASA A/S
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Valdemars Have er eventyrlige boliger tæt på Aarhus C's mange muligheder. Valdemars Have er eventyrlige boliger tæt på Aarhus C's mange muligheder.

Et magisk boligunivers

Løsningen blev en helt ny ramme om en eventyrlig fortælling. Valdemarsgade er nemlig opkaldt efter den relativt ukendte Prins Valdemar af Danmark. Prins Valdemar var en berejst person, men ikke en prins, der har efterladt store spor i historien. Med Valdemars Have får Prins Valdemar endelig det smukke ”kongerige”, som en rigtig prins fortjener.

Valdemars Haves hjemmeside er et magisk boligunivers opbygget af bl.a. en eventyrlig hjemmeside. Valdemars Haves hjemmeside er et magisk boligunivers opbygget af bl.a. en eventyrlig hjemmeside.

Et eventyrligt website 

Eventyrlighed og magi var selvsagt i højsædet, da websitet blev udviklet. Resultatet er et website, der gemmer på magiske overraskelser – præcis som vi kender det fra de gode gamle eventyr. Fx er det første, der møder dig på websitet en fortryllende video, der har 3D effekt, hvor sommerfugle flyver ud af skærmen og brugeren flyver ind i Valdemars Haves gårdhave fra lette skyer. Et scroll ned af websitet afslører også, at nogle elementer bevæger sig langsommere end andre. Det sikrer en levende og flerdimensionel fortælling og giver et anderledes og eventyrlig website.

Valdemars Haves logo spiller en stor rolle på hjemmesiden og er med til at skabe liv på hjemmesiden. Valdemars Haves logo spiller en stor rolle på hjemmesiden og er med til at skabe liv på hjemmesiden.

Websitet prydes af en kongeblå farve med guld og kobber elementer, som sikrer, at websitet emmer af eventyr, magi, prinser og prinsesser.


Valdemars Have – et kapitel for sig.


Valdemars Have - et kapitel for sig. Valdemars Have - et kapitel for sig.

Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Ny hjemmeside til entreprenørvirksomheden A. Enggaard

A. Enggaard

Rodkjær Event fået en visuel identitet, der matcher de værdier, bureauet står for. Creative ZOO har udarbejdet den farvestrålende og oplevelses-inspireret identitet.

Rodkjær Event

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Lokalt Liebhaveri

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du har brug for et univers, der passer til din position. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.