czoo

Tekst


Tekst kan vise, hvem du er, og hvor du vil hen. Med tekst kan du både skabe resultater og gøre en forskel. Hos Creative ZOO elsker vi ord, og vi sætter en ære i at designe tekster, der rykker.  

Tekst skaber historier. Tekst formidler budskaber. Tekst forandrer verden. Tekst er samtidigt en hybrid mellem det såre simple og diffuse. For selvom tekst måske lyder ligetil, så kan begrebet dække over alt fra et Facebook-opslag til et 75 siders strategidokument. Og faktisk er tekst vigtigere end nogensinde før. Trods digitale strømninger er tekst stadigvæk det, der binder alting sammen; online såvel som offline.


Hvad kan du bruge tekst til?

I takt med at medier og ord smelter mere og mere sammen, stiller det endnu højere krav til, at teksterne er målrettet den enkelte platform og målgruppe. Desværre er der en tendens til, at tekst ofte bliver negligeret til fordel for andre virkemidler. Måske glemmer du at skrive gode tekster til din nye, flotte hjemmeside? Måske fortæller metateksten til din video ikke, hvorfor folk egentligt skal se den? Måske mislykkes du med at få dit budskab frem i dine annoncer, der ellers visuelt står knivskarpt? Tekst kan både skære budskabet helt ind til benet og formidle de store følelser. Med den rette tekst til rette tid og på rette sted maksimerer du dine chancer for at skubbe læseren i akkurat den retning, du ønsker.


Hvordan kan vi hjælpe dig med din tekst?

Vi elsker at skrive. Og vi elsker at skrive tekster, der skaber resultater og handlinger for vores kunder. Derfor kan vi hjælpe med alt fra den hurtige annoncetekst over hjemmesideteksterne til den store fortælling, der rummer både fortid og fremtid. Uanset opgaven så bygger vi vores tekster på indsigt i målgruppe, formål, strategi, mål, virksomhedens stemme – og godt gedigent håndværk, hvor et ord fremfor et anden kan gøre en kæmpe forskel.


Hvad end du har brug for en ny grundfortælling, hjælp til at finde ind til din virksomheds tone of voice, en kommunikationsstrategi, redaktionel sparring eller noget femte, har Creative ZOO en dygtig ordsmed, der kan sørge for, at din tekst slår igennem.

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Se cases, hvor vi har skabt og skrevet tekst for kunden:

eReolen - Klippe-klistre-kampagne

Fårup Sommerlands nye kampagne, Lysfald, der visualiseres i forgrunden af en skov der oplyses af små lamper. En grafisk illustration skabt af Creative ZOO.

Fårup Sommerland – Kampagneidentitet og navn

Grafisk illustration, der fremviser Ideal Huses logo som forskellige plantegninger, designet af Creative ZOO.

Idealhuse - Et tæt samarbejde om kommunikationen

Muskelsvindfonden - Website

Aalborg Universitet - Samarbejde om rekruttering

Aarhus Universitet, Erhverv og Innovations nye magasin, produceret af Creative ZOO.

Aarhus Universitet – Erhverv og Innovation Magasin

Creative ZOO har lavet digital forretningsudvikling for NGI - bygget på strategi og indsigt.

NGI BOPP

Bindesbøll Byens nye logo.

Bindesbøll Byen

Aalborg Universitet

Creative ZOO har gentænkt måden, hvorpå direct mail kan anvendes. Dette har medført en banebrydende kampagne til Rosendahls, der rammer deres målgruppe i øjenhøjde.

Rosendahls Pharma

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du skal have skrevet en tekst, der flytter bjerge. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.