czoo

Idealhuse
– samarbejde, der kan mærkes


Se mere

Nyhedsbreve, annoncer, brochurer, skilte, websites, videoer ... Idealhuse og Creative ZOO har et tæt samarbejde om Idealhuses kommunikation, hvor løbende dialog og udvikling er nøglebegreber

Siden Idealhuse blev stiftet i 2014, har de gjort op med villaer uden smag - til fordel for arkitekttegnede villaer, der kombinerer sjæl og funktion. Kunderne køber ikke "bare" en villa men en samarbejdspartner, hvis passion for kvalitet, design, arkitektur, materialer og håndværk skinner igennem i både rådgivning og udførelse.

Passionen lyser også skarpt i Idealhuses kommunikation, og derfor knyttede Idealhuse og Creative ZOO i 2021 endnu tættere bånd, da Creative ZOO blev valgt som leadbureau.

Kunde
Idealhuse
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til  Idealhuse, er et logo. Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til  Idealhuse, er et logo.
Creative ZOO har forfattet Idealhuses brand- ambitioner og identitet, der indrammer deres ideal; ærlige huse med en enkel, klar formgivning. Creative ZOO har forfattet Idealhuses brand- ambitioner og identitet, der indrammer deres ideal; ærlige huse med en enkel, klar formgivning.

opgave
Et stærkt brand, digitalt og fysisk

Vi har tidligere udviklet Idealhuses visuelle identitet og grundfortælling (Se casen her), og Idealhuse vendte efter en periode tilbage til os, fordi de ikke følte, at deres kommunikation - eksempelvis den digitale annoncering - spejlede deres udtryk og ambitioner. Den var med deres egne ord ikke "on brand", og den signalerede ikke den kvalitet og kærlighed til detaljen, der bor i firmaet.

Idealhuse ville derfor gerne indgå i et tæt samarbejde med et bureau, der på nærmest daglig basis kunne udvikle, håndtere og kvalitetssikre kommunikationen på tværs af kanaler og touchpoints. I nyhedsbreve, på sociale medier, på skiltet ved byggepladsen ... Og med et bureau. der samtidig kunne koble brandet og kommunikationen med strategisk udvikling og konkrete forretningsmæssige leads og resultater.

Løsning

Et fast samarbejde

Sammen med Idealhuse blev vi enige om dels en retaineraftale, hvor en række opgaver løses inden for et fast månedligt beløb, og et klippekort til løsning af de opgaver, der lå og ligger udenfor retaineraftalen. På den måde kan vi agere hurtigt i det daglige, når ønsker og behov opstår, i stedet for først at skulle udarbejde tilbud og drøfte pris.

Samarbejdet har udviklet sig gennem en tæt dialog og forståelse, hvor vi i fællesskab udvikler, sparrer og skaber kommunikation og forretningsudvikling, og hvor vi ganske enkelt producerer løsninger, der matcher Idealhuses værdier og kvalitetsbevidsthed.

Idealhuse har samtidig fået en samarbejdspartner med en bred vifte af kompetencer - tekst, design, strategi, animation, projektledelse ... - hvilket sikrer, at opgaverne altid løses på et højt fagligt niveau.

Resultat

Et stærkt samarbejde og et stærkt brand

Idealhuses kommunikation er i dag "on brand" - uanset om der tales om annoncering, nyhedsbreve, kataloger, skilte eller noget helt femte. 

Den valgte samarbejdsform - og en åben og ærlig tilgang fra begge sider - betyder, at ting, der skal løses hurtigt, også bliver løst hurtigt, fordi alle parter ved, hvad det handler om. Og at Idealhuses uovertrufne villaer bliver ledsaget af en kommunikation, der er måske ikke lige så uovertruffen men i hvert fald spot on.

Samarbejdet førte samtidig til, at der blev sikret et konstant flow af kvalitetsleads til Idealhuse - naturligvis også afhængigt af konjunkturer og stemninger i samfundet. 

Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Mathias Titelbech er Copywriter hos Creative ZOO
Mathias Titelbech

Copywriter
+45 60 73 72 35
mt@czoo.dk

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Jacob Tejlmand
Jacob Tejlmand

Designer
+45 40 95 23 24
jt@czoo.dk

Thomas Brovst er Digital Transformation Specialist hos Creative ZOO.
Thomas Brovst

Digital Transformation Specialist
+45 52 10 10 08
tb@czoo.dk

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Lignende projekter

Idealhuse

Tivoli Friheden - Brandingfilm med følelser

Aalborg Universitet - Samarbejde om rekruttering

GRAM - Revitalisering af hvidevare-ikon

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi med en samarbejdsaftale kan skabe værdifuld kommunikation for jer