czoo

Idealhuse
Visuel identitet


Creative ZOO har designet visuel identitet til Idealhuse, der bygger arkitekttegnede kvalitetshuse. Creative ZOO har designet visuel identitet til Idealhuse, der bygger arkitekttegnede kvalitetshuse.
Se mere

Creative ZOO nye visuelle identitet til Idealhuse favner både deres eksisterende produkt og giver plads til et ekstra forretningsområde i en platform, som Idealhuse selv kan udvikle på løbende. 

Idealhuse bygger arkitekttegnede kvalitetshuse med professionel rådgivning og miljøvenlige koncepter i højsæde. Virksomheden har stor erfaring med projektsalg, hvor køberen får både grund og hus. Med denne ekspertise som byggesten har Idealhuse valgt at udvide deres sortiment til også at sælge individuelt tilpassede villatyper, hvor køberen selv stiller grunden til rådighed. Sidstnævnte har på længere sigt fået Idealhuses primære fokus, hvilket også afspejler sig i deres nye visuelle identitet.

Kunde
Idealhuse
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til  Idealhuse, er et logo. Som en del af den visuelle identitet, som Creative ZOO har designet til  Idealhuse, er et logo.
Creative ZOO har forfattet Idealhuses brand- ambitioner og identitet, der indrammer deres ideal; ærlige huse med en enkel, klar formgivning. Creative ZOO har forfattet Idealhuses brand- ambitioner og identitet, der indrammer deres ideal; ærlige huse med en enkel, klar formgivning.

Huse med holdninger

I det indledende arbejde med Idealhuse faciliterede vi en workshop med det formål at finde frem til Idealhuses brand-ambitioner og identitet. Som altid bød workshoppen på spændende findings: både ift. Idealhuses styrker og svagheder samt muligheder og motivationer. Idealhuse tør gå forrest og bryde konventionerne i branchen, når det kan være med til at give kunderne et bedre produkt eller proces. Som navnet, Idealhuse, antyder, synes de ikke, at alt er lige godt: Deres ideal er ærlige huse med en enkel, klar og rationel formgivning.


Creative ZOO har designet visualiseringerne til Idealhuse, som viser de kvalitetbetonede boliger fra deres rette side. Creative ZOO har designet visualiseringerne til Idealhuse, som viser de kvalitetbetonede boliger fra deres rette side.
Idealhuses nye logo viser med sin dynamiske bevægelighed alle de muligheder, som Idealhuse tilbyder. Idealhuses nye logo viser med sin dynamiske bevægelighed alle de muligheder, som Idealhuse tilbyder.

Dynamisk ener

For at skabe et sammenhængende design, der repræsenterer noget unikt og forener de to løsninger - projektsalg og den individuelt tilpassede villa - er begrebet dynamik et gennemgående udtryk i Idealhuses nye identitet. Det dynamiske fundament, som især ses i logoet, afspejler den fleksibilitet og transparens, som Idealhuse tilbyder. Ligesom det også fremhæver, at drømmehuset kan se ud på mange måder, og at Idealhuse er leveringsdygtige i individuelt tilpassede løsninger. Logoets ”bevægelighed” gør ligeledes, at Idealhuse kan bruge det aktivt i kommunikationen af de forskellige hustyper.


Idealhuses logo fungerer som forside på salgsmaterialet til potentielle købere. Idealhuses logo fungerer som forside på salgsmaterialet til potentielle købere.
Farvevalget er nøje udtænkt af Creative ZOO, som ønsker at fremhæve Idealhuses seriøsitet, ansvarlighed og harmoni. Farvevalget er nøje udtænkt af Creative ZOO, som ønsker at fremhæve Idealhuses seriøsitet, ansvarlighed og harmoni.

Styr på detaljerne

Logoet gemmer desuden på en række referencer til husbyggeri: Fx kan prikken i logoet ses som en søjle i konstruktionen eller en person i huset, ligesom logoet har en omkransende ”plantegning”, der holder sammen på logoet. Der er også kælet for detaljerne i både farve- og skrifttypevalg: Fokus er her at differentiere Idealhuse, samt at udtrykke seriøsitet, tillid og ansvarlighed kombineret med modernitet og harmoni.


Idealhuses visuelle identitet afspejler harmoni, kvalitet og seriøsitet. Idealhuses visuelle identitet afspejler harmoni, kvalitet og seriøsitet.

Kan selv, vil selv

Udover den nye visuelle identitet har Idealhuse også fået en ny grundfortælling, plantegninger med mere. Under hele processen har Creative ZOO og Idealhuse arbejdet tæt sammen om at lave en platform, så Idealhuse selv kan arbejde videre med elementerne. Dette kunne fx være logo på forskellige marketingmaterialer og grundfortællingen på hjemmesiden. Idealhuse har for længst fået overdraget nøglerne til deres nyrenoverede visuelle identitet – naturligvis med muligheden for altid at kunne hente hjælp og sparring hos Creative ZOO.

Salgsmaterialet beskriver, hvordan projektet bliver, når det står færdigt. Her indgår alt fra plantegninger, visualiseringer, materialevalg og brand promise. Salgsmaterialet beskriver, hvordan projektet bliver, når det står færdigt. Her indgår alt fra plantegninger, visualiseringer, materialevalg og brand promise.

Holdet bag

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Creative ZOO har valgt at indlede kampagnen med at lægge fokus på de mange herligheder, der er ved at bo i Fredericia.

Kanalbyen i Fredericia

Lokalt Liebhaveri

Visualiseringerne af Pakhusene starter potentielle køberes forestillinger om det gode liv på Aarhus Ø.

Domis Ejendomme - Pakhusene

Sundmolehusene i Københavns Nordhavn har fået en visuel identitet, der matcher de værdier som byggeriet står for. Creative ZOO har udarbejdet den eksklusive og maritimt inspirerende identitet.

Sundmolehusene

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

AARHUSbolig

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du kunne bruge en ny visuel identitet, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.