czoo

Redaktion


Som ekstern redaktion hjælper vi med at udvikle og vinkle historierne, så de bliver forankret i organisationen eller virksomhedens strategi. Vi skaber resultater og giver dig ro i maven.

Alle organisationer og virksomheder rummer gode historier; historier, der er aktuelle, sensationelle, unikke og helt igennem fantastiske. Men mange historier ser ikke dagens lys, trods deres enorme potentiale. Og det er hér, en ekstern redaktion kommer til sin ret. En redaktion kan nemlig hjælpe med at finde historierne, få dem til at leve og arbejde for dit brand, så du kan prioritere andre opgaver. 

Hvad kan du bruge en redaktion til?

Hos Creative ZOO oplever vi, at mange af vores kunder ønsker at skrive deres historier selv. Men mange ved ikke, hvad de skal fortælle, hvilke medier de skal bruge, og hvilken målgruppe de skal ramme. De mangler simpelthen tid og ressourcer til at finde de gode historier og få lagt en plan for virksomhedens kommunikation. Her er redaktionel sparring en afgørende faktor: Den eksterne redaktion kan hjælpe med at overskue og prioritere alt det, der kan, bør og måske skal fortælles.


Hvordan kan vi som redaktion hjælpe dig?

Ingen kender jeres organisation eller virksomhed bedre end jer. Men netop derfor kan det være svært at se det unikke og fantastiske, fordi det måske er hverdag for jer. Vi kan se de historier, I ikke selv kan og vinkle dem, så I når ud til jeres relevante målgrupper. Hos Creative ZOO sikrer vi det strategiske, taktiske og operationelle. Det betyder, at vi kan hjælpe jer med at lægge de overordnede planer, sikre at de bliver eksekveret og stå for produktionen. Vi kan eksempelvis levere sparring og ideer eller guide jeres medievalg, så den gode historie får den rette form – måske er det tekst, måske er det billede, måske er det video, måske er det lyd. Og så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med at skrive og producere historier fra bunden samt yde korrekturlæsning på allerede eksisterende materiale.


Helt konkret kan vi fx fungere som jeres redaktion på sociale medier, et magasin, hjemmesiden, PR og meget mere. 

Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO Martin Rask Pedersen

Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvad vores redaktion kan gøre for dig.