czoo

Tone of voice


En karakteristisk og autentisk tone of voice er alfa og omega for dit brands succes. Vi hjælper dig med at finde ind til dit brands unikke stemme – så du kan sige det rigtige, på det rigtige tidspunkt og sted.

Tone of voice handler helt grundlæggende om, hvad du siger, og hvordan du siger det. Det er din virksomheds eller organisations stemme udadtil, som er med til at bringe dit brands personlighed og værdier til live.


Hvad kan du bruge en tone of voice til?

Din tone of voice er vigtigere end nogensinde før. Der er rift om kundernes opmærksomhed, og det går så hurtigt på fx sociale medier, at én person ikke kan være virksomhedens stemme alene. Der er behov for rettesnore. En tydelig tone of voice kan give jer en tydelig profil, den kan også bidrage med et personligt touch, som adskiller dit brand fra andre brands. Det er derfor altgørende, at din tone of voice er personlig og genkendelig for din målgruppe.


Hvordan kan vi hjælpe med tone of voice?

Creative ZOO hjælper dig med at finde og blive skarpere på dit brands tone of voice. Vi udvikler konkrete værktøjer og strategier, der fungerer som pejlemærke for virksomhedens ageren og sikrer, at alle relevante medarbejdere kan navigere efter det. For at du får det mest optimale ud af dit brands stemme, bygger vi altid på indsigt i virksomhedens værdier, personlighed, mål, strategi etc. Vi kan også eksekvere eller være sparringspartner på, hvordan du vækker din tone of voice til live i fx virksomhedens grundfortælling, jeres mediestrategi og kommunikationsstrategi.Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Udforsk nogle cases, hvor vi har bl.a. har arbejdet med tone of voice:

Læserundersøgelse for Danske Fysioterapeuters medlemsmagasin

Danske Fysioterapeuter

Creative ZOO har udviklet en strategisk designmanual til Djurslands Bank baseret på grundig indsigt i virksomheden.

Djurslands Bank

Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Vil du have en tone of voice, der styrker dit brands værdier og personlighed? Så kontakt Martin.