czoo

Er Folkemødet pengene værd?


Er Folkemødet pengene værd? Læs vores 7 ja'er og ene nej. Er Folkemødet pengene værd? Læs vores 7 ja'er og ene nej.
Se næste artikelSe mere

Det korte svar er Ja, meeeeeeeen ikke for alle. Læs med og find ud af, for hvem det er pengene værd.  

Blog

#1erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når Kopenhagen Fur får direktøren for Landbrug og Fødevarer, Karen Hækkerup, til at gå rundt i hackede badetøfler med orange minkpels.

Svaret er “Ja”. Det er et meget fint eksempel på veludført product placement, fordi det både var innovativt og overraskende. 

#2erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når freestyle rapperen, Per Vers, bliver fløjet til Bornholm for at rappe om ensomhed i Boligselskabernes Landsforenings propfyldte dome lørdag aften.

Svaret er “Ja”. Manden er helt genial, og han ramte plet med de mest forrygende rim bygget op af inputs fra publikum.

#3erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når tre forskere fra Landbohøjskolen under en debat om antibiotika i bl.a. svinekødsproduktionen ved håndsoprækning påviser, at kun 15% af de fremmødte kender til eksistensen af en mærkningsordning for antibiotikafrit svinekød, men at 90% af de fremmødte ville vælge det, hvis de kendte mærket.

Svaret er “Ja”. Der er ingen tvivl om, at deltagerne i dette foredrag alle tilhører det rette kundesegment, og at mange af dem vil efterspørge antibiotikafrie produkter.

#4erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når den danske virksomhed Autonomous Mobility, som er specialister i førerløse busser mv., stiller sig op og viser deres løsninger frem for en måbende befolkning, samt pressen og alle beslutningstagere. 


Svaret er “Ja”. I løbet af fire dage har den unge virksomhed Autonomous Mobility opnået thought leadership inden for kategorien fremtidens transportløsninger.

#5erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når spejderbevægelsen stiller sig op på en scene bygget af rafter, for at holde et møde om værdien af megaevents, for de byer, der lægger jord til.

Svaret er “Ja”. Det bliver noget lettere for organisationer som DGI og spejderne at finde locations til deres megaevents, hvis byerne overbyder hinanden for at få værtsskabet.

#6erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når DR fremviser deres satsning på VR i forbindelse med at brede programserien om vores danmarkshistorie ud på flere platforme, så den bl.a. kan bruges i historieundervisningen i folkeskolen.

Svaret er “Ja”. Rigtig mange af de fremmødte på FM17 beskæftiger sig med medier, undervisning og formidling. Og DRs arbejde så rigtig lovende ud.

#7erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når landets kulturminister pludselig dukker op i et vindue med en megafon og giver de måbende folkemøde-deltagere en ordentlig verbal opsang i bedste Jan Gintberg-stil.

Svaret er “Ja”. Idéen er både sjov og overraskende og for en gang skyld, er der en politiker, der taler uden uld-i-mund.

#8erdetpengeneværd

Er det pengene værd, når den kinesiske Falun Gong-bevægelse stiller op med triste og nedslidte plancher lagt direkte på jorden og forsøger at sælge deres sære asiatiske livsfilosofi til danske folkemøde-deltagere.


Svaret er “Nej”.

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Tag en snak med Morten, hvis du vil høre mere om Folkemødet.