czoo

Podcast:
Tæt på fortællingen


Lyt med i vores podcast, hvor vi dyrker fortællingen sammen med forskellige former for fortællere Lyt med i vores podcast, hvor vi dyrker fortællingen sammen med forskellige former for fortællere
Se næste artikelSe mere

Hvad er det for nogle teknikker og greb, fortællere bruger, når de vil forføre, forundre og forandre? I denne podcast snakker med forskellige kunstnere og kommunikatører og forsøger at omsætte det til tips og inspiration

Viden

Hos Creative ZOO er vi glade for fortællingen som strategisk redskab - eksempelvis til grund- eller kampagnefortællinger - og vi trækker på en lang række værktøjer fra kunstens verden, særligt forfatternes.

Men hvad er det egentlig, der driver kunstnerne til at fortælle? Hvorfor har de valgt den kunstform, de har? Og ikke mindst: Hvad kan vi lære, tage til os og bruge til at gøre vores fortællinger endnu bedre?

Det undersøger vi i vores podcast-serie Tæt på Fortællingen, hvor vi interviewer fx en digter, en kunstmaler og en teaterinstruktør - og hvor vi efter hvert interview forsøger at perspektivere og sætte det hørte ind i en kommunikations-, marketing- og brandingmæssig kontekst. Eller med andre ord: Vi forsøger at oversætte og gøre det let at tage tankerne og grebene til sig.

Podcasten kan høres herunder - og via Apple Podcasts, Google Podcasts og Spotify mm.

Værter er Christoffer Engholm og Martin Rask Pedersen.


Andre har også læst...
Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Vil du høre mere om, hvordan du kan arbejde med fortællinger - eller om podcast ? Så kontakt Martin