czoo

Køber kunderne jeres historie?


Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter
Se næste artikelSe mere

Hos Creative ZOO har vi solid erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter.

Blog, Creative ZOO

Det er ikke kun beliggenhed, byggekvalitet, kvadratmeterpriser og indretningsmuligheder, der afgør valget af bolig, kontor, domicil … Det er også den fortælling, man bliver en del af.


Uanset om du er et arkitektfirma, en developer, en boligforening eller noget helt fjerde, er det derfor vigtigt at fortælle den rigtige historie – både i ord og i måden, du ser ud på.


Hos Creative ZOO har vi arbejdet med alle former for kunder i bolig- og byggebranchen. Vores hovedfokus er at finde sjælen og historien i eksempelvis et byggeri og få den kommunikeret, så det rammer målgruppen. Vi arbejder med adfærdsdesign, og det er en velafprøvet metode, som skaber resultater for kunden. Det kan eksempelvis være visuelle identiteter, hjemmesider, videoer eller kampagner.


Mange års erfaring

Vi har et stærkt hold med mange års erfaring inden for bolig og byggeri. Hos Creative ZOO møder du for eksempel ...


Morten Søholm  - founding partner, der var medstifter af bureauet i 2006 og arbejder med forretningsudvikling for flere af vores kunder.
Send en mail til Morten


Hans-Georg Hansen - senior advisor, der gennem 30 år i branchen har arbejdet med forretningsudvikling for mange forskellige virksomheder.
Send en mail til Hans-GeorgSe hele vores hold her

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Vi har stor erfaring med bolig og byggeri - og med at skabe værdifulde historier. Kontakt os, hvis du vil høre mere.