Lærkes fotoblog


En uge rundt på Creative ZOO med en 15 årig bringer både en forbi citater på vægge, kameler og kaffemaskiner. En uge rundt på Creative ZOO med en 15 årig bringer både en forbi citater på vægge, kameler og kaffemaskiner.
Se næste artikelSe mere
Jeg hedder Lærke. Jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse. I denne uge har jeg været så heldig at komme i praktik hos Creative ZOO. Det er jeg virkelig glad for.
Kronik, Lærke Linderoth Lolck
En af de opgaver, som jeg har fået i denne uge, er at lave et fotoblogindlæg, hvor jeg viser Creative ZOO som set igennem mine øjne. Jeg har derfor været rundt på arbejdspladsen og har taget en masse billeder.

Kontoret set med mine øjne


Udsigten fra ét af de mange små og fine vinduer. Creative ZOO er lokaliseret i Ceres Byen, som er et nyt bydelsområde i den vestlige del af Midtbyen i Aarhus. Udsigten heroppefra bliver aldrig kedelig, da der hele tiden sker noget udenfor.

Denne arbejdsplads er indrettet med flot interiør som f.eks. denne lampe. Måske en form for moderne lysekrone?

Udover de mange fagbøger kan man på dette billede lige skimte nogle bordtennisbat. Lige ved siden af står det ofte brugte bordtennisbord. Der spilles tit en (eller to) bordtenniskampe efter frokosten, som serveres ved 12-tiden.

Rundt omkring på arbejdspladsen kan man finde flere forskellige priser, som Creative ZOO har vundet. Man kan bl.a. få øje på tre eksemplarer af denne pris, som er en Red Dot Design Award. Creative ZOO har vundet denne pris i 2012, 2014 og 2017.

Kamelen går igen mange steder i indretningen og tilføjer et personligt twist til kontoret.

Jeg blev ret imponeret, da jeg fik fortalt, at en af medarbejderne har malet dette citat på væggen!

Enhver arbejdsplads’ nødvendighed.

Creative ZOOs logo ved deres indgang.

Garderoben. Overtøjet er holdt i neutrale farver. Læg mærke til de to specialdesignede sikkerhedshjelme.

En finurlig arbejdsplads

Jeg håber, at billederne giver et indtryk af, hvad jeg har opdaget på denne arbejdsplads. Der er mange små finurligheder rundt omkring, som sætter et personligt præg. Atmosfæren på arbejdspladsen er hyggelig, og selv i travle tider hører man hele tiden nogen grine og ser folk smile. Og det smitter. Jeg har været meget glad for at være her og er så glad for, at de gad at bruge noget af deres tid på mig. 
Andre har også læst...
Vil du vide mere om, hvad vi render rundt og laver hos Creative ZOO? Så kontakt Marie.
Marie Bysted-Sandberg er Communication strategist & Partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted Sandberg
Communication & Strategy
Managing Partner

+45 52 100 505
mbs@czoo.dk