czoo

Ny partner til Creative ZOO


Mød eller gense Creative ZOOs nye partner Mød eller gense Creative ZOOs nye partner
Se næste artikelSe mere

Du kender måske allerede Jesper Vorre for hans kreative designer-evner og som styrmand for designafdelingen, hvor de på daglig basis skaber unikke visuelle løsninger baseret på indsigtsdrevet brandudvikling. Fra i dag af kan Jesper skrive endnu en titel på sit efterhånden gedigne CV: Partner hos Creative ZOO.

Bureau, Rie Bønding

Mandag morgen. Den værste søvn er gnedet ud af øjnene, de første par kopper kaffe drukket og den sædvanlige Creative ZOO-entusiasme indfinder sig. Dagens morgenmøde byder på en ekstraordinær glædelig nyhed: Designchefen Jesper Vorre, som har indgået en win-win aftale med partnerne om indlemmelse i partnerkredsen. Så havde det ikke været mandag morgen, var der traditionen tro blevet åbnet et par flasker Cava, men til trods for, at det er Jespers yndlingsdrik, må han ”nøjes” med flag, fælles morgenmad og lykønskninger fra de glade kollegaer.

Værdiskabende samarbejde

Jesper er langt fra et nyt ansigt hos Creative ZOO. Vi har haft fornøjelsen af ham siden 2015; først som Senior Art Director, i dag som Creative Director - og nu også partner. Heldigvis fortsætter Jesper sin dagligdag som leder af designafdelingen med alt, hvad det indebærer af konceptudvikling, digitalisering, konsolidering og talentudvikling. Med andre ord: At skabe brands, der er værd at elske.

Stærkt fundament

Med partnertitlen skal Jesper fremover være med til at skrive Creative ZOOs nye historie, der blandt andet omhandler nye indsatser og fokusområder samt en ambitiøs vækststrategi.

”Creative ZOO er i rivende udvikling. Vi ruster os til fremtiden - og med Jesper i partner-teamet står vi bomstærkt. Jesper har både erfaring, kompetencer og en personlighed, der gør ham værd at elske. Vi er stolte over samarbejdet, og glæder os til at vokse sammen med Jesper."

Fortæller partner og grundlægger Morten Søholm om Creative ZOOs nye partner. Begejstringen deler han med den øvrige partnerkreds: Marie Bysted-Sandberg, Sune Engelund og Morten Holst.

Kvalitetsstempel

Jespers fagligheder spænder fra coaching og agil metode til copywriting og konceptudvikling. Og så har han over 10 års erfaring med værdiskabende design, digitalisering og branding for kunder som DSV, kvik, Danish Crown og ECCO. Jespers fagligheder og erfaring kommer til at spille en afgørende rolle for udviklingen af Creative ZOO profil.

Føles som hjemme

Partnertankerne har været på Jespers radar flere gange i hans karriere, men først hos Creative ZOO fandt han sin rette hylde:

”Creative ZOO har fra start været mit andet hjem og en oplagt kandidat for mig at indgå i et partnerskab med, fordi vi deler samme værdier og bureau-ambitioner. Her er lyst, mod og empati altid de grundlæggende byggesten. Jeg værdsætter den flade organisationskultur og de korte kommunikationsveje mellem kollegaer og ledelse. Og jeg ser frem til at videreføre disse samt bidrage til at indfri vores vækstambitioner og strategi – igennem værdiskabende og udviklende samarbejde med vores modige kunder.”

Fortæller Jesper om sin nye partnertitel.

Vil du se giraffen?

Ring til Jesper på tlf. 52 100 504, og aftal et møde.

Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Er du nysgerrig på, hvad Creative ZOO kan gøre for dit brand og dit salg, så giv os et kald.