czoo

Red Dot Design Award 2017


Se næste artikelSe mere

Creative ZOO har vundet Red Dot Design Award 2017

Bureau

Ambitiøse grafiske designere fra 50 lande har indsendt mere end 8000 værker i 18 kategorier. Creative ZOO har vundet i kategorien ”Publishing & Print Media” for en løsning af højeste kreative designkvalitet.

”Det er en stor anerkendelse at slippe gennem fagjuryens nåleøje og vinde en Red Dot Design Award, som anses for at være den vigtigste og mest prestigefyldte pris, når det kommer til kommunikationsdesign,” siger Jesper Vorre, Designchef i Creative ZOO.

Sæsonprogram set på ny…

Teaterdirektør for Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, siger om samarbejdet:

”Jeg er meget stolt af, at Aarhus Teater sammen med Creative ZOO har vundet en fornem, international designpris for vores nye sæsonbrochure 2017/2018. Det gode design er ikke bare et spørgsmål om form, farve og æstetik. Det handler også om at forstå Aarhus Teaters overordnede strategi og understøtte den via design. Det synes jeg, Creative ZOO har været dygtige til i et respektfyldt og kreativt samarbejde.”

Den strategi, som sæsonprogrammet 2017/2018 understøtter, hedder ”Se på ny”. Derfor har Creative ZOO udviklet en designløsning, som gemmer på overraskelser og udfordrer læseren i både form og indhold.

Med de mange detaljer formår programmet på fornemmeste vis at pirre og prikke til nysgerrigheden. Programmet er klassisk uden at være kedeligt. Det er moderne uden at være minimalistisk. Det kræver opmærksomhed med sin spektakulære neonorange og fluorescerende pantone 811, som er en farve, man ikke lige overser.

“Kunst- og kulturvirksomheder som Aarhus Teater ved, at man skal være modig, kompromisløs og visionær for at skabe en god og spændende løsning. Sæsonprogrammet 2017/2018 er et resultat af Aarhus Teater og Creative ZOOs fælles insisteren på, at det, der sker på scenen og kommunikationen heraf, er et kreativt sammenspil på allerhøjeste niveau. Jeg er stolt over, at Red Dot anerkender vores fælles arbejde”, siger Morten Søholm, Stifter og Partner i Creative ZOO.Læs mere om sæsonprogrammet og gå på opdagelse i dets mange detaljer og finurligheder.


Fakta


  • Red Dot Design Award er blandt verdens største internationale design-awards. De uddeler tre priser: Produktdesign, Kommunikationsdesign og Design Concept.

  • I 2017 har 8051 designere fra 50 lande indsendt værker idenfor Kommunikationsdesign.

  • Creative ZOO har i alt vundet fem priser indenfor Kommunikationsdesign. De første fire for Danish Crowns årsrapporter.

  • Læs mere om Red Dot Awards: www.red-dot.org


Andre har også læst...
Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Vil du høre mere om prisvindende design - skal du blot kontakt Jesper Vorre.