czoo

Digital oprustning hos Creative ZOO


Mød Creative ZOOs nye Digital Transformation Specialist Mød Creative ZOOs nye Digital Transformation Specialist
Se næste artikelSe mere

Thomas Brovst er fra august 2019 en del af Creative ZOO-teamet. Thomas' mangeårige erfaring og kompetencer gør, at vi nu står endnu stærkere i at sikre vores kunder værdiskabende digitale løsninger. 

Bureau
Creative ZOO har udvidet holdet og kompetencerne med Thomas Brovst i stillingen som Digital Transformation Specialist. Thomas’ over 20 års erfaring med design og udvikling af digitale kommunikationsløsninger gør ham til prikken over i’et hos et fremtidsparat Creative ZOO.
”Med Thomas i teamet er vi væbnet med dyb indsigt i nu- og fremtidens digitale værktøjer. Thomas bliver primus motor på udviklingen og driften af kundernes digitale tilstedeværelse. Han har evnerne og erfaringen til at lave værdiskabende digitale løsninger – og til at navigere mellem teknik, strategi og mennesker på en ukompliceret og forståelig måde. Hos Creative ZOO kan vi slet ikke få armene ned over det scoop, vi har gjort med Thomas."

Fortæller Marie Bysted-Sandberg, der er managing partner i Creative ZOO.

Thomas kommer fra en stilling hos OTW som Senior Digital Projektleder og har tidligere været ansat som Art Director hos Stibo. Han er oprindeligt uddannet grafiker, har en systemisk projektlederuddannelse og en overbygning i ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Andre har også læst...
Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Er du nysgerrig på, hvad Creative ZOO render rundt og laver, så giv os et kald.