Energi Danmark
Konceptfoto


Creative ZOO har udarbejdet konceptfoto til Energi Danmark, som fortæller historien om brandet. Creative ZOO har udarbejdet konceptfoto til Energi Danmark, som fortæller historien om brandet.
Error
Energi Danmark bruger konceptfoto af medarbejderne til at fortælle historier om brandet, værdierne og historien. Energi Danmark bruger konceptfoto af medarbejderne til at fortælle historier om brandet, værdierne og historien.
Creative ZOO har udviklet konceptfoto til Energi Danmark - fra ide til fotografering og billedbehandling. Creative ZOO har udviklet konceptfoto til Energi Danmark - fra ide til fotografering og billedbehandling.
Energi Danmarks konceptfoto viser energiselskabets medarbejdere i forskellige situationer, som forklarer værdierne, historien og brandet.  Energi Danmarks konceptfoto viser energiselskabets medarbejdere i forskellige situationer, som forklarer værdierne, historien og brandet.
Energi Danmark bruger deres medarbejdere til at vise, hvordan de arbejder. Fx hvordan de sammen bestiger bjerge. Energi Danmark bruger deres medarbejdere til at vise, hvordan de arbejder. Fx hvordan de sammen bestiger bjerge.
Energi Danmark bruger fx deres konceptfoto i deres årsrapporter til at beskrive deres tal. Energi Danmark bruger fx deres konceptfoto i deres årsrapporter til at beskrive deres tal.
Trylledrikken i Energi Danmarks foto er deres medarbejdere. De er Energi Danmark, og det skaber genkendelighed og sammenhæng. Trylledrikken i Energi Danmarks foto er deres medarbejdere. De er Energi Danmark, og det skaber genkendelighed og sammenhæng.
Holdet bag
Jesper Liengaard er senior art director hos Creative ZOO.
Jesper Liengaard
Senior Art Director
+45 38 400 515
jesper@czoo.dk
Levi Dørken er projektleder hos Creative ZOO.
Levi Doerken
Project Manager
+45 38 400 517
+45 40 338 540
levi@czoo.dk
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Art director & Partner
+45 20 265 808
sune@czoo.dk
Lignende projekter
Kontakt os, hvis du også vil bruge konceptfoto til at fortælle historier, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Sune Engelund er art director og partner hos Creative ZOO.
Sune Engelund
Art director & Partner
+45 20 265 808
sune@czoo.dk