czoo

Leander
Konceptfotos


Creative ZOO har udviklet konceptfoto til Leander, der lukker modtageren ind i et drømmende og fantasifuldt visuelt univers Creative ZOO har udviklet konceptfoto til Leander, der lukker modtageren ind i et drømmende og fantasifuldt visuelt univers
Se mere
Børne- og babyudstyr blev til et visuelt univers med en drømmende børnefortælling gennem konceptfotos
Leander er et stærkt internationalt brand inden for børne- og babyudstyr. Når man kommunikerer om børnemøbler, eksisterer der en række vedtagne normer for informationer om produkt, pris, sikkerhed m.v. Vi skiftede fokus fra fakta og udarbejdede konceptfotos, der snakker til hjertet. Billederne skulle lukke os ind i børnenes univers og lade os drømme med.
Kunde
Leander
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Leander bruger konceptfoto til at illustrere, at deres produkter er stærke, fleksible og elegante. Leander bruger konceptfoto til at illustrere, at deres produkter er stærke, fleksible og elegante.

Leander løfter elefanter

Leander højstolen er stærk, elegant og fleksibel. Tre stærke egenskaber, der symboliseres i konceptfotoet her. Ved at animere den nyfødte 3D elefant på omkring 100 kg oven på højstolen blev egenskaberne visuelt tydelige og ind printede sig i hukommelsen.
Konceptfotoene blev udover messer også brugt på flyers til at understrege budskabet. Konceptfotoene blev udover messer også brugt på flyers til at understrege budskabet.

Behind the forest

Leander ønskede at invitere deres messebesøgende med ind i deres fantasifulde univers, og det kunne det helt rigtige konceptfoto. Fotoet startede med ideen, som blev vagt til live i en håndskitse. Bagefter blev det helt rigtige billede knipset i skoven, inden der til sidst blev kastet fantasistøv over billedet i Photoshop med fasaner og andre detaljer.
Creative ZOO har designet konceptfoto for Leander - fra ideen bag til udførelsen og de sidste detaljer. Creative ZOO har designet konceptfoto for Leander - fra ideen bag til udførelsen og de sidste detaljer.

Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Lignende projekter

Medarbejderne fra Energi Danmark skaber en levende fortælling gennem konceptfoto.

Energi Danmark

eReolens konceptfotos forestiller almindelige mennesker i hverdagssituationer

eReolen

Creative ZOO har designet nye konceptfotos til Teatret Svalegangen, der inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Visualiseringerne af Pakhusene starter potentielle køberes forestillinger om det gode liv på Aarhus Ø.

Domis Ejendomme - Pakhusene

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Vil du også have udviklet konceptfoto til din virksomhed? Så kontakt Morten for en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.