czoo

eReolen
Konceptfotos


Creative ZOO har produceret kampagnefotos for eReolen med almindelige mennesker i hverdagssituationer Creative ZOO har produceret kampagnefotos for eReolen med almindelige mennesker i hverdagssituationer
Se mere

I årets konceptfotos til eReolen har Creative ZOO arbejdet på at appellere til den almene dansker. Resultatet blev et eventyrligt univers med et twist af genkendelige hverdagssituationer.

Bibliotekstjenesten eReolen er en forening, der driver og udvikler folkebibliotekernes tilbud af e-bøger og lydbøger. Hos eReolen havde de brug for Creative ZOO til at skabe en kampagne, der kunne bruges til at gøre opmærksom på og differentiere den gratis tjeneste fra andre. 


Kant, humor og ærlighed

Idéen tager udgangspunkt i ærlige hverdagsfortællinger. De små hverdagssituationer illustrerer, at der altid er plads til den gode historie – uanset hvor du bevæger dig hen. 

Creative ZOO har tidligere samarbejdet med eReolen om konceptfotos. Denne gang har eReolen efterspurgt et mangfoldigt udtryk med både kant og humoristisk islæt. Det primære formål med de nye konceptfotos har været at inkludere brugerne samt udbrede kendskabet, men det har også været at adskille eReolens gratis tjeneste fra lignende betalte muligheder. 

Kunde
eReolen
Ydelser


Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

eReolen har fået billeder med dagligdagssituationer, hvor mennesker lytter til e-bøger eReolen har fået billeder med dagligdagssituationer, hvor mennesker lytter til e-bøger

Tænd for en anden verden

Med dette års konceptfotos er der fokus på at få folk til at spejle sig i hverdagssituationerne og karaktererne på billederne. På den måde bliver der skabt et univers af nærvær og troværdighed med situationer, vi alle kender til. Med helt almindelige personer som modeller i forskellige aldersgrupper i hverdagssituationer, kan modtageren sætte sig ind i situationen og relatere til eksempelvis at cykle en tur, mens man hører en lydbog. Personerne på billederne er alle vendt mod kameraet, hvilket skaber en følelse af at være helt tæt på. Selvom de har hænderne fulde, er der altid tid og overskud til at lytte til en spændende lydbog. Det er helt tydeligt, at personerne, med et ”ikke-til-stede blik”, drømmer sig ind i en helt anden verden og lader tankerne flyve med lydbogens historie.


”Creative Zoo har fanget essensen af det budskab, vi gerne ville formidle, og de har præsenteret oplevelsen med eReolens produkt på en inspirerende og kreativ måde. Vi efterspurgte et udtryk med lidt kant og humor, som adskilte eReolen fra lignende tilbud, og det skabte de til fulde. Desuden blev selve eksekveringen endnu bedre, end vi havde forestillet os i skitsefasen.”

Emma Alnor, Projektleder hos eReolen.


Creative ZOO tegnede skitser af billederne til eReolen, som blev meget lig i virkeligheden Creative ZOO tegnede skitser af billederne til eReolen, som blev meget lig i virkeligheden

Fra skitse til færdigt billede

Den kreative proces bød indledningsvist på en fælles idéudvikling med afklaring og udvikling af konceptet. Creative ZOO gik derefter i gang med blyantstregen og udarbejdede skitser. Hos eReolen var de hurtige til at forelske sig i idéen. Med den perfekte lokation, de ”mest almindelige” modeller, en stylist og en fotograf der var helt med på idéen, blev resultatet meget lig skitesetegninger og de forestillinger, som eReolen havde til kampagnen.


Hold øje med billederne i byrummet eller se både dette og sidste års kampagne i aktion på eReolens hjemmeside.

eReolens konceptfotos hænger på Dokk1 eReolens konceptfotos hænger på Dokk1

Holdet bag

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Signe Schmidt er senior projektleder hos Creative ZOO.
Signe Schmidt

Senior Project Manager
+45 61 77 02 32
ss@czoo.dk

Lignende projekter

Leander

Medarbejderne fra Energi Danmark skaber en levende fortælling gennem konceptfoto.

Energi Danmark

Creative ZOO har designet nye konceptfotos til Teatret Svalegangen, der inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Visualiseringerne af Pakhusene starter potentielle køberes forestillinger om det gode liv på Aarhus Ø.

Domis Ejendomme - Pakhusene

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du har brug for fotos til en kampagne eller et koncept, som kan skille jer ud fra mængden. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.