czoo

... på kundetilfredshed


Se næste artikelSe mere

”What you focus on expands”. Det gælder også dine kunders tilfredshed og loyalitet. På dette SPOT-seminar, der holdes i både København og Aarhus, får du anbefalinger til, hvordan du kommer fra ord til handling, når det drejer sig om at måle og udvikle dine kunders tilfredshed, loyalitet, customer experience og brand engagement.

Event - Er afholdt, Creative ZOO


SPOT-seminaret arrangeres i samarbejde med Loyalty Group [LINK], der har mere end 20 års erfaring med at analysere og udvikle kundeloyalitet og -tilfredshed, og du kommer til at høre om både hårde facts, bløde værdier og inspirerende kundecases fra store og knap så store virksomheder.

Program

Introduktion til dagen: En kort velkomst og indflyvning til emnet


Kundetilfredshed vs. loyalitet: Kundetilfredshed og kundeloyalitet er ikke det samme. Men hvad er forskellen egentlig, og hvorfor er det vigtigt at tænke over? (Morten Søholm, founding partner i Creative ZOO)


Fra tal til handling: Tal taler, men hvad siger de? Det kan være udfordrende nok at få et retvisende billede af dine kunders opfattelse af dig, men den store udfordring kommer, når du skal til at handle på analyserne. (Mikkel Korntved, CEO og senior partner i Loyalty Group)


Pause: Let servering


Best practice: Et dyk ned i to fascinerende cases fra BMW og Jumeirah Groups ultimative hoteller i Dubai. Eksemplerne indeholder vigtige pointer, der er relevante for alle (Mikkel Korntved, CEO og senior partner i Loyalty Group)


Fra indsigt til udvikling: Med afsæt i danske cases giver vi eksempler og inspiration til hvordan man omsætter indsigt til værdifuld brand-udvikling. (Morten Søholm, founding partner i Creative ZOO)


Praktisk

Seminaret holdes i København den 29. januar og i Aarhus den 30. januar – begge steder fra 13.30 til 16.30 (med registrering fra kl. 13.00).

I København holdes seminaret et centralt beliggende sted i midtbyen (Mere info snarest)

I Aarhus holdes seminaret hos Creative ZOO, Ceresbyen 68b, 8000 Aarhus C

Vi byder på en let servering og det er muligt at hænge ud og netværke efterfølgende.

NB: Der er et begrænset antal pladser og et no-show-fee på 500 kr. Så husk at melde afbud, hvis du alligevel ikke har mulighed for at komme.

Andre seminarer
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis du vil vide mere om SPOT på kundetilfredshed.