czoo

... på kundetilfredshed


Se næste artikelSe mere

Gratis inspirationsmøder i Aarhus (29. januar) og København (30. januar): Sådan kan du måle og udvikle dine kunders tilfredshed, loyalitet og brand engagement (Er afholdt)

Event - Er afholdt, Creative ZOO

Dette SPOT-seminar er afholdt. Du kan hente præsentationerne her:


Præsentation_Morten Søholm


Præsentation_Mikkel Korntved


”What you focus on expands”. Det gælder også dine kunders tilfredshed og loyalitet. På dette SPOT-seminar, der holdes i både Aarhus og København, får du anbefalinger til, hvordan du kommer fra ord til handling, når det drejer sig om at måle og udvikle dine kunders tilfredshed, loyalitet, customer experience og brand engagement.


SPOT-seminaret arrangeres i samarbejde med Loyalty Group , der har mere end 20 års erfaring med at analysere og udvikle kundeloyalitet og -tilfredshed, og du kommer til at høre om både hårde facts, bløde værdier og inspirerende kundecases fra store og knap så store virksomheder.


PROGRAM


• Introduktion til dagen: En kort velkomst og indflyvning til emnet


• Kundetilfredshed vs. loyalitet:  Kundetilfredshed og kundeloyalitet er ikke det samme. Men hvad er forskellen egentlig, og hvorfor er det vigtigt at tænke over?


- Morten Søholm, founding partner i Creative ZOO


Fra tal til handling:  Tal taler, men hvad siger de? Det kan være udfordrende nok at få et retvisende billede af dine kunders opfattelse af dig, men den store udfordring kommer, når du skal til at handle på analyserne.


- Mikkel Korntved, CEO  i Loyalty Group


Pause: Let servering


• Best practice: Et dyk ned i to fascinerende cases fra BMW og Jumeirah Groups ultimative hoteller i Dubai. Eksemplerne indeholder vigtige pointer, der er relevante for alle.


- Mikkel Korntved, CEO i Loyalty Group


Fra indsigt til udvikling:  Med afsæt i danske cases giver vi eksempler og inspiration til hvordan man omsætter indsigt til værdifuld brand-udvikling.


- Morten Søholm, founding partner i Creative ZOO


PRAKTISK


Seminaret holdes i Aarhus den 29. januar og i København den 30. januar – begge steder fra 13.30 til 16.30 (med registrering fra kl. 13.00).


I Aarhus holdes seminaret hos Creative ZOO, Ceresbyen 68b, 8000 Aarhus C


Tilmeld dig seminaret i Aarhus her


I København holdes seminaret i SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København


Tilmeld dig seminaret i København her


Vi byder på en let servering og det er muligt at hænge ud og netværke efterfølgende.


NB: Der er et begrænset antal pladser og et no-show-fee på 500 kr. Så husk at melde afbud, hvis du alligevel ikke har mulighed for at komme.

Andre seminarer
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 66 30 60
morten@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis du vil vide mere om SPOT på kundetilfredshed.