czoo

Kommunikation og design øger byggeriets værdi


Creative ZOO har både erfaringer og succes med at brande bolig og  byggeri, der øger dets værdi. Creative ZOO har både erfaringer og succes med at brande bolig og  byggeri, der øger dets værdi.
Der kan være lang vej til kølig hvidvin på altanen, når potentielle boligkøbere ser deres nye hjem for første gang. Ofte møder de en rodet byggeplads med mørtel og mudder.

Derfor er udvikling af en autentisk historie om de endnu ikke opførte boliger en vigtig opgave, når et projekt skal sælges. Hos Creative ZOO har vi erfaringen med og metoden til at bygge en troværdig fortælling op om projektsalgsbyggerier. Ved at designe kommunikation – i både ord og billeder - så den afspejler det unikke ved projektet, området, menneskerne, skaber vi en autentisk og salgbar historie. Vi øger ikke blot byggeriets værdi ved at lave en skarp fortælling, vi opbygger også et solidt brand. 

Creative ZOO har arbejdet sammen med både Ceres Byen, Sundmolehusene, Frederiks Plads og mange flere inden for bolig og byggeri-feltet


Hvorfor bygge et brand?

Genkendelighed og vedholdenhed er de vigtigste elementer, når man skal bygge et stærkt brand. Det handler om at fortælle de samme budskaber i det samme designudtryk og med den samme tone of voice til de samme mennesker. For os handler det ikke bare om at sælge boliger her og nu. Vi får fortællingen til at leve i alle de medier og kontaktpunkter, som potentielle kunder møder. På den måde designer vi et brand, som bliver genkendt og husket. De gode salgsresultater er et produkt af dette arbejde. På modellen herunder ses nogle af de virkemidler, vi bruger, når vi arbejder med 360 graders brand-building inden for byggeri. Midlerne varierer fra projekt til projekt, og der er mulighed for at tilføje flere eller undlade nogle.


når creative zoo skal sælge boliger i et projektbyggeri, så bygger de brand, der gør, at byggeriet er kendt i fremtiden også
”Det er indlysende for enhver, at et ægte vinderhold består af visionære udviklere, erfarne projektledere, dygtige håndværkere, innovative arkitekter og dedikerede mæglere. Det er også blevet mere og mere vigtigt at have et bureau som Creative ZOO med på holdet, da de kan skabe en troværdig fortælling og designe en stærk kommunikation på tværs af alle kanaler.”
Rune Kilden, Byudvikler

Timing og branding

Creative ZOOs erfaring er, at jo tidligere i en byggefase, vi kan gå i gang med at designe kommunikationen, desto nemmere bliver det at sælge boligerne. Det skyldes, at vi fra starten fastlægger byggeriet selling points. Opgaven er at skabe synergi på tværs af alle aktører, så alle bidrager med deres spidskompetencer, og samtidig arbejder mod samme mål. Timingen med branding af et byggeri er en ligeså vigtig del af byggeprocessen som piloteringen. Med et godt grundlag så tidligt som muligt får vi slået et brand fast i kundernes bevidsthed. creative zoo ønsker at komme ind i byggeprocessen så tidligt muligt, for få solgt boligerne projektbyggeriet bedst muligt

God proces giver et godt resultat

Hvordan lykkes vi med at øge byggeriets værdi? Det er afgørende, at alle projektets parter bidrager til at skabe den troværdige fortælling. Derfor starter vi altid en proces med at indsamle indsigter – både arkitektens, ingeniørens, mæglerens og ejendomsudvikleren og vores egne indsigter i markedet og målgrupper. Det er de værdifulde indsigter, vi samler og omsætter til salgsmateriale såsom hjemmeside, skilte, sociale medier, PR, identitet mm. Det er først, når alt kommunikation og alle parter har samme retning og fortælling, at vi får historien til at leve.creative zoo har blandt andet været med til at brande boligerne i ceres byen, som er aarhus' nye bydel

"Kommunikation er for os blevet lige så vigtig for en byggeproces som pilotering."
Udtaler Peter Thorsgaard, afdelingschef i A. Enggaard A/S til Børsen 31. januar 2017.
Artiklen beskriver, hvordan kommunikation har spillet en afgørende rolle i den gamle Ceres grunds forvandling til den nye bydel i Aarhus, Ceres Byen. En forvandling, som Creative ZOO har været med til fra start til slut. Læs artiklen fra Børsen her (kræver abonnement)

Relevante cases

Creative ZOO har designet et magasin til Ceres Byens nye beboere - fra idé til produktion og færdigtrykt magasin.

A. Enggaard - Ceres Byen

Frederiks Plads i Aarhus har fået en visuel identitet, der matcher de værdier, byggeriet står for. Creative ZOO har udarbejdet den eksklusive og royalt inspireret identitet.

Frederiks Plads

Creative ZOO har valgt at indlede kampagnen med at lægge fokus på de mange herligheder, der er ved at bo i Fredericia.

Kanalbyen i Fredericia

Lokalt Liebhaveri

Visualiseringerne af Pakhusene starter potentielle køberes forestillinger om det gode liv på Aarhus Ø.

Domis Ejendomme - Pakhusene

Sundmolehusene i Københavns Nordhavn har fået en visuel identitet, der matcher de værdier som byggeriet står for. Creative ZOO har udarbejdet den eksklusive og maritimt inspirerende identitet.

Sundmolehusene

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

AARHUSbolig

Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvad kommunikation og design kan gøre for dit projekt.
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk