czoo

Medieudvikling


Vi udvikler nichemedier for organisationer og virksomheder med egne medier. Stærke historier og identitetsskabende formater er i centrum.

I dag udgiver mange organisationer og private virksomheder egne medier, hvor de sætter dagsorden inden for forskellige fagområder og nicher. Det er en effektiv måde at kommunikere til sine kunder og medlemmer – og den teknologiske udvikling betyder, at man kan udkomme på et hav af kanaler, både trykte og digitale. Vi hjælper kunder med at skærpe deres medieprofil og redaktionelle indhold.

Hvad kan du bruge medieudvikling til?

Hvad enten behovet er at forny eller opfinde indhold helt fra bunden, så kan Creative ZOO hjælpe jer med at bygge medier, der styrker relationen til brugerne. Vi udvikler redaktionelle koncepter for magasiner, hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier, og vi arbejder med indholdets flow på tværs. Det er særligt brugbart i en tid med konkurrence om opmærksomheden og mange mulige tilvalg. Vores tilgang er, at kvalitet går forud for kvantitet, og vi opfordrer kunderne til at tage modige valg – altid med udgangspunkt i en stærk brandforståelse og et syn på mediet som formidler af brandet.

Hvordan kan vi hjælpe dig i gang med medieudviklingen?

Vi starter altid med et helhedsblik på historiefortællingen. Hvad er mediets formål og strategiske udgangspunkt? Hvilke kanaler udkommer historierne på, og hvor rammer man bedst målgruppen i dag? Dernæst definerer vi sammen de indsatser, som vil få mest effekt og skitser en proces frem mod målet. For mange vil et opdateret redaktionelt koncept være et godt sted at starte. 

Disse elementer indgår typisk: 

  • Strategisk ramme
  • Formål
  • Redaktionelle principper
  • Målgrupper
  • Nicheindhold
  • Tone
  • Struktur
  • Frekvens
  • Faste formater. 

Medieudvikling spiller tæt sammen med andre kommunikationsdiscipliner som beskrivelse af grundfortælling, udvikling af visuel identitet og naturligvis den overordnede mediestrategi.

Mille Bækkel Madsen er Senior Media Advisor hos Creative ZOO.
Mille Bækkel Madsen

Senior Advisor
Concept & editorial strategy

+45 31 20 27 12
mm@czoo.dk

Kontakt os, hvis du drømmer om at udvikle et medie. Så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.