czoo

Danish Crown
Årsrapport


Creative ZOO har designet Danish Crowns årsrapport 2013/2014, som er designet som en bog uden cover. Det signalerer åbenhed og transparans. Creative ZOO har designet Danish Crowns årsrapport 2013/2014, som er designet som en bog uden cover. Det signalerer åbenhed og transparans.
Se mere
Creative ZOO fik til opgave at visualisere Danish Crowns årsrapport, som skulle signalere transparens, åbenhed og pålidelighed.

Med et lavt budget og en stram tidsplan krævede det kreativ og utraditionel tænkning. 

Gennemsigtigt resultat

Projektet var gennemtænkt ned til mindste detalje i design, farver og materialer. Årsrapporten er designet som en bog uden et cover, hvilket repræsenterer transparens.

De tilbagevendende og gennemgående farver bruges til at skabe sammenhæng mellem årsrapportens forskellige dele og er samtidig en del af virksomhedens hverdag. Alt er nøje udvalgt og af bedste kvalitet – fra grafisk design til den færdigtrykte udgave.

Resultatet af de forskellige elementer i årsrapporten skaber sammenhæng og gør det til en ekstraordinær, ambitiøs og unik årsrapport. 

Kunde
Danish Crown
Ydelser


Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Årsrapporten havde både et stramt budget og tidsplan. Det krævede kreativ og utraditionel tænkning. Resultatet er en årsrapporten med åbenhed, pålidelighed og transparans. Årsrapporten havde både et stramt budget og tidsplan. Det krævede kreativ og utraditionel tænkning. Resultatet er en årsrapporten med åbenhed, pålidelighed og transparans.
Årsrapporten er mere end Danish Crowns år i tal. Den er også en strategisk fortælling af året gik. Årsrapporten er mere end Danish Crowns år i tal. Den er også en strategisk fortælling af året gik.

Årsrapporten består af

  • Praktisk brochure, som præsenterer tallene
  • En bog, som er selve årsrapporten

“The theme of this year’s annual report is transparency, openness and reliability. These terms are all closely connected to food production. However, not many companies live up to it. At Danish Crown we believe we do.” Anne Villemoes, tidligere VP Group Communications Danish Crown
Årsrapporten er blevet til i tæt samarbejde med Danish Crown. Årsrapporten er blevet til i tæt samarbejde med Danish Crown.
Årsrapporten består af en praktisk brochure, som præsenterer tallene og en bog, som er selve årsrapporten. Årsrapporten består af en praktisk brochure, som præsenterer tallene og en bog, som er selve årsrapporten.

Holdet bag

Lignende projekter

Ny årsrapport til Energi Danmark - udviklet og designet af Creative ZOO.

Energi Danmark

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Kontakt os, hvis du vil have din årsrapport til at stikke ud, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.