czoo

Podcast:
Tæt på fortællingen // sæson 2


Lyt med i vores podcast, hvor vi dyrker fortællingen sammen med forskellige former for fortællere Lyt med i vores podcast, hvor vi dyrker fortællingen sammen med forskellige former for fortællere
Se næste artikelSe mere

Hvad er det for nogle redskaber og værktøjer, fortællere bruger, når de vil underholde, belære og ikke mindst inspirere? I sæson 2 af vores podcast "Tæt på Fortællingen" snakker vi med forskellige fortællere og forsøger at omsætte dét til tips, tricks og vigtige pointer

Viden

Her hos Creative ZOO har vi længe nørdet fortællingen og brugt den som strategisk redskab i vores arbejde med at udvikle brands, der er værd at elske. Vi har længe gjort det med eksempelvis grund- og kampagnefortællinger – og i foråret gjorde vi det endnu en gang, da vi startede vores egen podcastserie Tæt på fortællingen.

Nu er vi klar med sæson 2, hvor vi igen dykker ned i fortællingens univers og interviewer fire nye, spændende kunstnere omkring deres måde at arbejde med fortællinger og historier på. For hvor stor er forskellen på fortællingen, når den dyrkes af en spiludvikler kontra en børnebogsforfatter? Er der overhovedet en forskel? Og hvad kan man rent kommunikationsfagligt få ud af at snakke med en komiker og en tegneserietegner?

Vi afslutter hvert afsnit med en perspektivering, hvor vi forsøger at omfavne interviewet og udlede de vigtigste pointer, som både du og vi kan tage med videre i arbejdet med fortællingen som kommunikationsredskab.

Podcasten kan høres herunder – og via Apple Podcasts, Google Podcasts og Spotify mm.

Dine værter denne sæson er Julie Krarup Møller og Martin Rask Pedersen - og afsnittene kommer ud i takt med, at de er færdigredigerede.

Andre har også læst...
Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Vil du høre mere om, hvordan du kan arbejde med fortællinger - eller om podcast? Så kontakt Martin

Et tilbageblik på sæson 1 og fem gode råd om det at fortælle

Fem pointer om at fortælle

Kom tæt på fortællingen i vores podcast, hvor vi interviewer forskellige kunstnere og kommunikatører

Podcast: Tæt på fortællingen