czoo

Bytelab
Hjemmeside


Se mere

I tæt samarbejde med Bytelabs programmører har Creative ZOO udviklet Bytelabs hjemmeside, så den matcher virksomhedens skarpe it-løsninger. Vi stod for user experience og user interface, mens Bytelab stod for at gøre ambitionerne til virkelighed.


Som it-virksomhed, der laver software til bilbranchen, skal ens hjemmeside demonstrere, hvad man kan. Den skal både ”show it” og ”tell it” (det gælder faktisk for de fleste virksomheders hjemmesider).


Kombinationen af Bytelabs kompetencer inden for kodning og vores kompetencer inden for design og user experience gav os mulighed for at være ambitiøse omkring Bytelabs nye hjemmeside. Resultatet blev derfor en hjemmeside, som både ”show it” og ”tell it”.


Kunde
Bytelab
Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO. Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

opgave

Ny hjemmeside med hjerte

Bytelab ønskede en helt ny hjemmeside, der på en og samme tid demonstrerede it-virksomhedens kompetencer og særlige kultur. Den primære målgruppe for hjemmesiden var potentielle medarbejdere, der skulle bekræftes i, at Bytelab var – og er – et godt sted at arbejde, både fagligt og socialt.

Løsning

Design med overskud

Det første skridt var user experience og den ønskede brugerrejse rundt på hjemmesiden. Efter vi – gennem blandt andet workshops – var blevet klogere på denne del, gik vi i gang med at designe hjemmesiden fra bunden. Designet tog udgangspunkt i Bytelabs visuelle identitet, men der var samtidig plads til designmæssige slag med halen – løsninger, hvor det ikke nødvendigvis handlede om, hvad der var nemmest, men om hvad der var sjovest eller fedest. Det er fx derfor, at tidslinjen er blevet til en bil, der kører, og mouseoveren er blevet til Bytelabs ”firkanter”.

Resultat

Bits, bytes og people’s business

Bytelab har fået en ny hjemmeside, som kombinerer bits og bytes med menneskene bag. Den udstråler it-overskud og bringer menneskene bag Bytelab frem i lyset – også i videoform. Bytelab leverer skarpe it-løsninger, og nu har de også en hjemmeside, der matcher virkomhedens høje ambitioner.


Se løsningen her.

Holdet bag

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk
Jesper Vorre er Creative Director og partner i Creative ZOO
Jesper Vorre
Creative Director & Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk
Martin Rask Pedersen er Head of Content hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen
Head of Content 
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk
Martin Klein er designer hos Creative ZOO
Martin Klein
Designer
Signe Schmidt er projektleder hos Creative ZOO.
Signe Schmidt
Project Manager
På barsel

Lignende projekter

Lokalt Liebhaveri

Ny hjemmeside til entreprenørvirksomheden A. Enggaard

A. Enggaard

Creative ZOO har designet en hjemmeside til Teatret Svalegangen, der let og enkelt sælger billetter og inspirerer brugerne til at opleve forestillingerne.

Teatret Svalegangen

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Morten Søholm er partner og tekstforfatter hos Creative ZOO.
Morten Søholm
Concept & Strategy
Founding Partner

+45 60 663 060
morten@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis din hjemmeside trænger til en opdatering.