czoo

Idealhuse
– en hjemmeside med holdninger


Se mere

Vores faste samarbejdspartner, Idealhuse, bygger arkitekttegnede huse af højeste kvalitet; huse, der smager af noget. Derfor skal de naturligvis også have et website af højeste kvalitet. Det byggede vi sammen.

Idealhuse bygger huse med holdninger og huse, der holder - både i håndværk, materialer og lysten til også at se på dem om 20, 30 eller 100 år. Siden 2014 har de bygget mere end 200 arkitekttegnede villaer, og fælles for disse er blandt andet, at kunderne altid mødes med en arkitekt, der sikrer, at huset faktisk bliver et drømmehus.

Hos Creative ZOO har vi gennem flere år haft et tæt samarbejde med Idealhuse, som vi hjælper med alt visuel identitet og grundfortælling til videoer, brochure og den annonce, der rammer dig på sociale medier. 

Kunde
Idealhuse
Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO. Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

opgave

Et website med holdninger og kant

En virksomhed med stærke holdninger til arkitektur, design og kort sagt kvalitet har naturligvis også stærke holdninger til det visuelle og kommunikative udtryk. Og ikke mindst til hjemmesiden.

Da Idealhuse samtidig var bevidste om, at de så ind i et marked med aftagende vækst - efter mange års høj vækst i byggebranchen - ønskede de en ny hjemmeside, der signalerede eksklusivitet og høj kvalitet; en hjemmeside, der ligesom god arkitektur kombinerede brugervenlighed og æstetik. Samt en hjemmeside, der konverterede i forhold til henvendelser og tilmeldinger til nyhedsbrev mv.

Hjemmesiden skulle leveres fra start til slut. Opgaven bestod dermed ikke ”blot” af design og udvikling, men også af produktion af indhold, copywriting, upload, opsætning og håndtering af hjemmesiden.

Løsning

Simplicitet og brugervenlighed

Når vi - sammen med en kunde - tager hul på arbejdet med en hjemmeside, kommer design i anden række. Og brugeroplevelsen (UX), sidens elementer og ønskede handlinger i første række.

Derfor udviklede vi en relativt simpel struktur, der på samme tid gør det let at finde det, der er mest relevant, og muligt for Idealhuse at dele deres holdninger og tilgang. Derfor var det også essentielt, at vi skabte et nemt overblik over villatyper, grunde og projekter samt skræddersyede moduler, der gav mulighed for at gå på opdagelse i fx gallerier, plantegninger, oversigtskort og 3D-visualiseringer.

Som ramme for sidestrukturen udviklede vi et stramt og enkelt t design med skarpe kanter, luft og store billeder og videoer. Vi skabte et design, der var visuelt styret, og hvor teksterne ikke måtte være unødvendigt lange - og heller ikke unødvendigt kedelige. På den måde kunne vi skabe et univers, der udstrålede eksklusiv simplicitet - og som opfordrede til udforskning og interaktion.

Resultat

Helhedsløsning, der konverterer

Vi har sammen med Idealhuse skabt et unikt site, der adskiller sig markant fra resten af markedet. 

Vi har, i en komplet helhedsleverance, stået for UX, webdesign, udvikling, indholdsproduktion, upload af over 400 assets og copy writing til over 50 undersider. Og efterfølgende står vi for den løbende drift og udvikling af websitet.

Resultatet er Idealhuse.dk - en hjemmeside med holdninger og karakter. Her er simplicitet og visuelt særpræg vigtigere end  at gøre al information tilgængelig på forsiden eller fylde spalter op og ned med ”SEO-optimeret” tekst. 

At hjemmesiden også konverterer, understreges af at konverteringsraten på sign-ups til nyhedsbreve er steget med 500%, mens konverteringsraten på udfyldte kontaktformularer er steget med 200%. Igen: Som med god arkitektur handler det ikke kun om, hvad der ser godt ud, men om hvad der fungerer.

Holdet bag

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Thomas Brovst er Digital Transformation Specialist hos Creative ZOO.
Thomas Brovst

Digital Transformation Specialist
+45 52 10 10 08
tb@czoo.dk

Martin Rask Pedersen er Senior Copywriter, Creative Lead og partner hos Creative ZOO
Martin Rask Pedersen

Senior Copywriter,
Creative Lead, Partner
+45 52 100 503
mrp@czoo.dk

Mathias Titelbech er Copywriter hos Creative ZOO
Mathias Titelbech

Copywriter
+45 60 73 72 35
mt@czoo.dk

Lignende projekter

Muskelsvindfonden - Website

Bytelab

European Film College

Creative ZOO har udviklet et magisk boligunivers til CASA's boliger i Valdemars Have

Valdemars Have

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt os, hvis du kunne bruge en ny hjemmeside, så tager vi en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig.