czoo

Holst,
Ny hjemmeside. Ny identitet.


Se mere

Holst, er et erhvervsrettet full-service advokatfirma, der praktiserer med fokus på stærke relationer til klienterne. Det skulle komme til udtryk på deres nye hjemmeside.

Når man får advokatrådgivning, forventer man kompetencedygtighed og professionalisme. Det kan man sige, er nogle af branchens varemærker. Men der følger også fordomme om selvtilfredse advokater, der går i seng med jakkesættet på. Da Holst, kom til os for at få lavet en ny hjemmeside, var det bestemt ikke deres opfattelse af sig selv. Men de kunne heller ikke sætte ord på, hvad den så var.

Kunde
Holst,
Ydelser


Opgave

Et website for hvem?

For Holst, er netværk en stor faktor for at øge kundeporteføljen, og derfor er det vigtigt, at deres hjemmeside fungerer effektivt som et digitalt CV for medarbejderne og de ydelser, de specialiserer sig i. Det vidste de godt, da de kom til os for at få udviklet ny hjemmeside, der skulle afspejle dem og den måde, de skilte sig ud på.

Efter vores Brand DNA-workshop stod det dog klart, at deres selvbillede ikke blev repræsenteret udadtil. Derfor blev opgaven pludselig todelt. Før vi kunne give os i kast med at udvikle en hjemmeside, måtte vi udvikle en tilrettet identitet til advokatfirmaet – både i forhold til det visuelle og det budskabsmæssige.

Løsning

Enkelthed i en kompleks branche

Vi gik til opgaven med et dogme om, at man godt kan tænke uden for boksen, selvom man arbejder inden for jura. Der skulle mod til at udfordre fordommene om advokaterne. Mod til at skrue ned og til at åbne sig op.

Vi udviklede tre principper, der definerede Holst,, som de så sig selv: Enkelthed, Effektivitet og Nærvær. Det var principper, som gik igen gennem den visuelle identitet og det content, vi producerede. Det skulle selvfølgelig også være de bærende elementer i udviklingen af websitet. 

Vi udviklede website og visuel identitet for Holst, Advokater for at styrke deres relation til deres klienter. Vi udviklede website og visuel identitet for Holst, Advokater for at styrke deres relation til deres klienter.

Resultat

Resultater og Personer

Den nye hjemmeside er moderne og branchebrydende med de tre principper som fundament.

Enkeltheden ses tydeligt i sidens simplicitet og tilgængelighed. Effektivitet er oversat til Resultater, som giver brugeren mulighed for at udforske resultaterne fra de forskellige projekter, Holst, udfører. Nærvær kommer til udtryk i sektionen, Personer, som viser medarbejderne og deres projekter. Her kan man også se deres ekspertiser, som udgør de ydelser, klienterne bliver tilbudt. Denne sammenhængende infrastruktur gør siden mere brugervenlig og eksplorativ.

Med vores udvikling af hjemmesiden fulgte også et tilhørende intranet til medarbejderne og produktion af brandvideo og content til store dele af siden. Sammen med grundfortællinger, visuelle elementer og guidelines blev alle dele til et større hele.

Vi udviklede website og visuel identitet for Holst, Advokater for at styrke deres relation til deres klienter. Vi udviklede website og visuel identitet for Holst, Advokater for at styrke deres relation til deres klienter.

Holdet bag

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Jesper Vorre er Creative Director og senior partner i Creative ZOO
Jesper Vorre

Creative Director,
Senior Partner
+45 52 100 504
jv@czoo.dk

Thomas Brovst er Digital Transformation Specialist hos Creative ZOO.
Thomas Brovst

Digital Transformation Specialist
+45 52 10 10 08
tb@czoo.dk

Martin Klein er senior designer hos Creative ZOO
Martin Klein

Senior Designer
+45 60 77 09 61
mk@czoo.dk

Lignende projekter

Idealhuse

Muskelsvindfonden - Website

European Film College

Serwiz - CVI fra bunden

Morten Søholm er forunder, senior partner og advisor hos Creative ZOO.
Morten Søholm

Strategic Advisor, Senior Partner
Concept & strategy

+45 60 66 30 60
ms@czoo.dk

Kontakt Morten, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan optimere din redaktionelle proces.