czoo

Medie­strategi


Hvilke medier benytter jeres målgruppe? Og hvordan skal I så bruge dem? Det giver mediestrategien svar på.

I ved formentligt allerede, hvem jeres kernemålgruppe er. Men hvilke medier bruger de? Og hvordan skal I så bruge dem? Mediestrategien handler i bund og grund om at få styr på, hvem I vil kommunikere til, og hvilke medier og kanaler, der fungerer bedst til formålet.


Hvad kan du bruge en mediestrategi til?

Med en mediestrategi fastlægger I kursen for jeres kommunikation, så I sejler i det rigtige farvand og øger salget eller fastholdelsen – samtidig med at I sparer tid og penge.

Mediestrategien kan også være en måde at konkretisere, hvad I vil fortælle - og hvor. Her bliver strategien til konkret taktik, hvor formål kobles til prioritering af historier på de enkelte kanaler.


Hvordan kan vi hjælpe dig med din mediestrategi?

Hos Creative ZOO laver vi mediestrategier, der virker. Vi arbejder ud fra principperne ’keep it simple’ og ’walk the talk’, så du forstår strategien og kan eksekvere den. Hvis du har brug for hjælp til at udvælge de rigtige medier og kanaler til din målgruppe, er du landet det rette sted. Vi kan ligeledes være behjælpelige med den overordnede indsigt og strategi i din virksomhed, så du fra start af rammer plet med dit indhold, samt klarlægge virksomhedens tone of voice og implementere den i konkrete koncepter eller i en kommunikationsstrategi på tværs af platforme.


Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO. Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Vil du have overskuelig og resultatskabende mediestrategi? Så kontakt Marie.