czoo

Kan jeres seværdighed også høres og føles?


Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter Hos Creative ZOO har vi stor og lang erfaring med bolig- og byggebranchen. Vi kender de udfordringer og muligheder, branchen byder på, og vi evner at tilføje ekstra værdi til alle former for projekter
Se næste artikelSe mere

Hos Creative ZOO kommunikerer vi hele oplevelser. Vi opbygger strategiske fortællinger, og vi sørger for at de bliver ført ud i livet.

Blog, Creative ZOO

Hvis det ikke havde været for H.C. Andersens evne til at fortælle historier, ville en statue af en dame med fiskehale bare være "endnu en fisk i havet".

Der er behov for en god historie. Og for at få historien til at leve på tværs af målgrupper og platforme.

Det gælder uanset, om du er et hotel, en forlystelsespark, et museum, et teater, en naturskabt seværdighed eller noget helt sjette, er der behov for at fortælle den rigtige historie. 


Hos Creative ZOO arbejder vi sammen med mange forskellige organisationer inden for det, vi kalder oplevelsesbranchen. Teatret Svalegangen har eksempelvis været kunder hos os siden bureauets start, og vi sætter pris på langvarige samarbejder, hvor vi ikke kun arbejder med at finde en position, men også med at føre den ud i livet og slå den fast. Vi kan være med hele vejen fra indsigt over oplevelsesdesign til eksempelvis  visuelle identiteter, hjemmesider, videoer eller kommunikationsstrategi.


Mange års erfaring

Vi har et stærkt hold med mange års erfaring inden for turisme og oplevelser. Hos Creative ZOO møder du for eksempel ...


Morten Søholm - founding partner, der var medstifter af bureauet i 2006 og arbejder med forretningsudvikling for flere af vores kunder.
Send en mail til Morten


Marie Bysted-Sandberg - managing partner, der har arbejdet med udvikling af strategisk kommunikation og rådgivning i mere end 10 år.
Send en mail til MarieSe hele vores hold her

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Vi opbygger strategiske fortællinger, der understøtter oplevelsen og værdien for alle parter. Kontakt os, hvis du vil høre mere.