czoo

Forstår brugerne, hvem I er?


Forskellene på offentlige og private organisationer er udvisket, og som offentlig organisation kan I med fordel bruge værktøjerne fra brand- og kampagneværktøjskassen Forskellene på offentlige og private organisationer er udvisket, og som offentlig organisation kan I med fordel bruge værktøjerne fra brand- og kampagneværktøjskassen
Se næste artikelSe mere

Forskellene på offentlige og private organisationer er udvisket, og som offentlig organisation kan I med fordel bruge værktøjerne fra brand- og kampagneværktøjskassen.

Blog, Creative ZOO

Der var engang, hvor der var stor forskel på private og offentlige organisationer – særligt hvis man kiggede på hårde værdier (resultatkrav og målinger) og bløde værdier (formål og nytte). Det ”engang” er længe siden … Og måske har det altid været et eventyr …


Fakta er, at offentlige organisationer har brug for at være lige så strategiske i deres tilgang til kommunikation og reklame som kommercielle virksomheder. Målet er måske ikke et salg, men større engagement, mere effektivitet, højere glæde eller noget helt fjerde.


Hos Creative ZOO udvikler vi koncepter og kommunikation med afsæt i helheden. Vi understøtter din organisations formål og brand, hvilket ofte sker gennem koncepter, der dækker på tværs af kanaler og formater. Vores metode er enkel, og vi bygger altid på indsigt og arbejder strategisk og taktisk, før vi eksempelvis laver  visuelle identiteter , hjemmesider , videoer  eller  kommunikationsstrategi .


Mange års erfaring


Vi har et stærkt hold med mange års erfaringmed offentlige. Hos Creative ZOO møder du for eksempel ...


Marie Bysted-Sandberg  - managing partner, der har arbejdet med udvikling af strategisk kommunikation og rådgivning i mere end 10 år. 

Send en mail til Marie


Hans-Georg Hansen  - senior advisor, der gennem 30 år i branchen har hjulpet både store og små organisationer med at udvikle deres kommunikation.
Send en mail til Hans-GeorgSe hele vores hold her

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Vi navigerer i krydsfeltet mellem bløde og hårde værdier - og mellem det kommercielle og ikke-kommercielle. Kontakt os, hvis du vil høre mere.