czoo

Hvad tænker jeres medlemmer på lige nu?


Hos Creative ZOO arbejder vi strategisk med udviklingen af medlemskommunikationen. Vi udfordrer det bestående og hjælper jer til at få mest muligt ud af jeres kanaler og ressourcer. Hos Creative ZOO arbejder vi strategisk med udviklingen af medlemskommunikationen. Vi udfordrer det bestående og hjælper jer til at få mest muligt ud af jeres kanaler og ressourcer.
Se næste artikelSe mere

Hos Creative ZOO udfordrer og udvikler vi organisationers kommunikation. Vi kombinerer indsigt, strategi, nytænkning og mod.

Blog, Creative ZOO

Traditionelle medlemsorganisationer er udfordret i disse år. Ikke fordi, danskerne ikke søger fællesskaber. Men fordi de søger nye og anderledes fællesskaber, hvor man samles om et klart formål - og hvor man måske er videre om en time.


Det stiller krav om både nytænkning og mod – uanset, om man vil udvikle en 100 år gammel organisation eller starte en ny bevægelse.


Hos Creative ZOO arbejder vi strategisk med udviklingen af medlemskommunikation. Vi bygger på indsigt og udfordrer det bestående, så vi sikrer, at de forskellige kanaler understøtter organisationernes formål bedst muligt . Og vi kan levere alt fra redaktionelle koncepter over sparring til faktisk produktion og drift af fx magasiner , video , og visuelle identiteter .

Mange års erfaring


Vi har et stærkt hold med mange års erfaring med medlemskommunikation. Hos Creative ZOO møder du for eksempel ...


Marie Bysted-Sandberg - managing partner, der har arbejdet med strategisk medlemskommunikation i mere end 10 år.
Send en mail til Marie


Hans-Georg Hansen - senior advisor, der gennem 30 år i branchen har samarbejdet med forskellige organisationer i hele Danmark.
Send en mail til Hans-GeorgSe hele vores hold her

Marie Bysted er strategisk rådgiver og senior partner hos Creative ZOO.
Marie Bysted

Strategic Advisor, Senior Partner
Communication & Strategy

+45 52 100 505
mb@czoo.dk

Vi hjælper medlemsorganisationer med at skabe kommunikation med mening. Ring til os, hvis du vil vide mere.